Tekninen lautakunta, kokous 12.12.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 269 Teknisen lautakunnan lausunto: Urheilukeskuksen Koripallokentän korjaaminen, valtuustoaloite, valtuutettu Ismo Läntinen

PRIDno-2023-3177

Aikaisempi käsittely

Perustelut

Valtuutettu Ismo Läntinen jätti valtuuston kokouksessa seuraavan valtuustoaloitteen: 

"Valtuustoaloite:

Urheilukeskuksen Koripallokentän korjaaminen.

Kyseisen Koripallokentän asvaltti alusta on useasta paikasta vaarallisesti rikki ja aiheuttaa kaiken ikäisille käyttäjille suuren riskin erilaisille tapahturmille.

Lisäksi rikkinäinen alusta on haitaksi eri urheilulajien harjoituksilla.

Lisäksi: Koripallon kentän vieressä on myös lentopallo kenttä. Molempien kenttien ympäristö vaatii siistimistä, koska kentät on näkyvällä paikalla ja jonka vierestä kulkee vilkkaasti käytetty autotie ja pyörätie.

Ismo Läntinen 

Kaupunginvaltuutettu

Porin Perussuomalaiset".

Ehdotus

Kaupunginvaltuusto päättää lähettää valtuustoaloitteen kaupunginhallitukselle kaupunginvaltuuston päätösten toimeenpanon yhteydessä käsiteltäväksi.

Päätös

Kaupunginvaltuusto päätti lähettää valtuustoaloitteen kaupunginhallitukselle kaupunginvaltuuston päätösten toimeenpanon yhteydessä käsiteltäväksi.

Valmistelija

  • Timo Lehtimäki, liikuntapaikkainsinööri, timo.lehtimaki@pori.fi

Perustelut

 

Valtuutettu Ismo Läntinen on jättänyt KV 28.8.2023 §115 urheilukeskuksen koripallokentän korjaamista koskevan valtuustoaloitteen. Valtuustoaloite on luettavissa historiatiedoista.

Kaupunginhallitus päätti pyytää kokouksessaan 4.9.2023 § 390 aloitteesta teknisen lautakunnan ja vapaa-ajan lautakunnan lausunnon 30.11.2023 mennessä. 

Teknisen toimialan lausunto:

Urheilukeskuksen koripallokenttä on menneenä syksynä asfaltoitu uudelleen. Uudet peliviivat päästään maalaamaan vasta keväällä 2024. Korien taustalevyt tullaan myös uusimaan ja kaksi vuotta sitten tehtyä aitausta jatketaan, jotta pallot pysyvät paremmin pelialueella. Lähellä kori- ja lentopallokenttää on luonnontilassa olevaa metsää, jota tullaan siistämään tarpeen mukaan.

Ehdotus

Esittelijä

  • Markku Koppelomäki, Toimialajohtaja, markku.koppelomaki@pori.fi

Tekninen lautakunta päättää antaa oheisen lausunnon valtuustoaloitteesta kaupunginhallitukselle.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

Tiedoksi

Kaupunginhallitus, Johanna Jokelainen

Muutoksenhaku

Päätöksestä ei kuntalain 136 §:n perusteella saa tehdä oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta.