Perusturvalautakunta, kokous 25.8.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 118 Toimitilan vuokraaminen, Sahalaistenkatu 5b

PRIDno-2022-3474

Valmistelija

  • Mari Levonen, sosiaali- ja perhepalveluiden johtaja, mari.levonen@porinperusturva.fi

Perustelut

Monituote on perusturvan vammaispalveluiden päiväaikainen toimintayksikkö. Monituotteessa on 47 päivätoiminta asiakasta ja lisäksi työskentelee viisi (5) ohjaajaa. Monituotteessa on viisi (5) toimintaryhmää sekä kulttuuripainotteista toimintaa.

Monituotteen muuttotarve on syntynyt työsuojelutarpeesta, nykyisten tilojen heikon kunnon ja asiakkaiden sekä työntekijöiden turvallisuuden turvaamiseksi. 

Monituotteelle on katsottu uudet tilat Sahalaistenkatu 5b:stä. Kohteen vuokranantaja on Kiinteistö Oy Porin Sahalaistenkatu 3. 

Porin perusturva esittää, että Sahalaistenkatu 5b vuokrataan päiväaikainen toimintayksikkö Monituotteelle. Vuokraamisen hoitaa teknisen toimialan tilayksikkö.

Tilayksikkö hoitaa tiedottamisen hyvinvointialueelle Kari-Matti Haapapalalle.

 

Ehdotus

Esittelijä

  • Sanna Mustajoki, perusturvajohtaja, sanna.mustajoki@porinperusturva.fi

Perusturvalautakunta päättää vuokrata Sahalaistenkatu 5b:n toimintayksikkö Monituotteelle ja oikeuttaa tilayksikön tekemään vuokrasopimuksen teknisen toimialan toimintasäännön mukaisesti. 

Perusturvalautakunta päättää esittää edelleen Teknisen toimen lautakunnalle, että Sahalaistenkatu 5b vuokrataan päiväaikainen toimintayksikkö Monituotteen käyttöön liitteen vuokrasopimusluonnoksen mukaisesti. Tekninen toimialajohtaja oikeutetaan neuvottelemaan mahdollisista vuokrasopimuksen muutoksista.

Pöytäkirja tarkastetaan tämän pykälän osalta kokouksessa.

 

Päätös

Päätös esityksen mukaan.

Tiedoksi

Tekninen toimiala/Tilayksikkö/Tilajohtaminen, Hyvinvointialue, asianosaiset

Liitteet

Oheismateriaali


Muutoksenhaku

Ilmoitus muutoksenhakukiellosta

Ei muutoksenhakuoikeutta hankintalain 146 §:n nojalla.