§ 46 Oman auton käyttöoikeus, sidosryhmäpäällikkö

Lataa 

PRIDno-2020-5185

Päätöspäivämäärä

24.9.2020

Päätöksen tekijä

Kaupunginjohtaja

Päätöksen perustelut

Matkustusohjeen mukaan viranhaltijan/työntekijän oman auton käyttöoikeudesta päättää hallinto- ja toimintasäännöissä määrätty. Oman auton käyttöoikeus voidaan myöntää määräajaksi tai toistaiseksi voimassa olevaksi. Oman auton käyttöoikeuden myöntämisestä tehdään viranhaltijapäätös Aapelissa.

Oman auton käyttöoikeus voidaan myöntää, jos viranhaltijan/työntekijän työtehtävät edellyttävät oman auton käyttöä ja oman auton käyttö lisää tehokkuutta.

Kun oman auton käyttöoikeus myönnetään, virkamatkoihin ja virantoimitusmatkoihin liittyvistä ajoista on pidettävä tarkkaa ajopäiväkirjaa. Ajopäiväkirjaa pidetään joko paperisena tai suoraan TEMin ajopäiväkirjaan. Ajopäiväkirjan lomake on täytettävä täydellisesti siten, että ajettu kilometrimäärä, ajankohta, ajoreitti ja matkan tarkoitus ovat myöhemmin selvitettävissä. Ajopäiväkirjoja säilytetään kuusi vuotta verovuoden päättymisestä.

Päätös

Päätän, että sidosryhmäpäällikkö [peitetty]myönnetään oman auton käyttöoikeus 1.9.2020 alkaen. Oikeus on voimassa toistaiseksi.

Allekirjoitus

Aino-Maija Luukkonen, kaupunginjohtaja

Organisaatiotieto

Konsernipalvelut