§ 76 Otavankatu pysäköintijärjestely

Lataa 

PRIDno-2019-580

Päätöspäivämäärä

22.11.2019

Päätöksen tekijä

Liikenneinsinööri

Päätöksen perustelut

Infrajohtaminen on tutkinut aloitteen sekä tehnyt maastokatselmuksen kohteessa. Katselmuksessa on todettu, että pihalta normaaliin tapaan varovaisesti ajamalla eivät kadun varrella pysäköitynä olevat autot peitä näkemiä merkittävästi. Kadun varrella olevien pysäköintiruutujen väli porttien kohdalla on n. 6,3 m, joten tilaa kiinteistön sisäänajoliittymän kohdalla on kohtuullisesti.

Päätös

Pysäköintijärjestely Otavankadulla As Oy Länsipuisto 20 kohdalla ei aiheuta merkittävää näkemäongelmaa pihasta ajaville, eikä pysäköintiruutujen lyhentämiselle siten ole perusteita.

Kiinteistöyhtiö voi halutessaan omalla kustannuksellaan asentaa pysäköintikieltomerkin porttiin pihaliittymän havaittavuuden lisäämiseksi. Lisäksi kiinteistöyhtiö voi omalla kustannuksellaan maalata reunakiven keltaiseksi sisäänajoliittymän kohdalta niin, että maalaus ulottuu 1,5 metriä liittymän molemmin puolin.

Kiinteistöyhtiö voi myös halutessaan omalla kustannuksellaan asentaa liikennepeilin portin viereen parantamaan näkemää kadun suuntaan.

Allekirjoitus

Eija Riihimäki, vs. liikenneinsinööri, Tekninen toimiala, infrayksikkö

Organisaatiotieto

Infrayksikkö