§ 100 Perusturvajohtajan päätös osallistua Satakunnan ”Liberty” RCT-lääketutkimukseen

Lataa 

PRIDno-2020-2996

Päätöspäivämäärä

18.5.2020

Päätöksen tekijä

Perusturvajohtaja

Päätöksen perustelut

Terveys- ja sairaalapalveluiden johtaja Anna-Liisa Koivisto esittää, että Porin perusturvan yhteistoiminta-alue (Pori, Ulvila ja Merikarvia) osallistuu Satakunnan ”Liberty” RCT-lääketutkimukseen, jonka valmisteluun Porin perusturva on osallistunut aktiivisesti. Koivisto esittää, että hän vastaa Satakunnan ”Liberty” RCT-lääketutkimuksen toteuttamisesta Porin perusturvassa ja tutkimuksen vastuulääkärinä toimii sairaalapalveluiden ylilääkäri Heidi Luotolahti-Pitkäranta.

Kuntien osallistuminen tulee olla tiedossa toukokuun 2020 loppuun mennessä ennen tutkimuslupahakemuksen päätöksentekoprosessiin lähettämistä.

Päätös

Porin perusturvan yhteistoiminta-alue (Pori, Ulvila ja Merikarvia) osallistuu Satakunnan ”Liberty” RCT-lääketutkimukseen liitteiden mukaisin ehdoin. Tutkimuksen tilaajana toimii Porin kaupunki.

Terveys- ja sairaalapalveluiden johtaja Anna-Liisa Koivisto vastaa Satakunnan ”Liberty” RCT-lääketutkimuksen toteuttamisesta Porin perusturvassa ja tutkimuksen vastuulääkärinä toimii sairaalapalveluiden ylilääkäri Heidi Luotolahti-Pitkäranta.

Allekirjoitus

Sanna Mustajoki-Kunnas, perusturvajohtaja

Organisaatiotieto

Sisäiset palvelut