§ 70 Anomus, Pesäkarhut ry, Liisantorin lähiliikuntapaikan käyttö yleisötilaisuuteen 31.7.2021

Lataa 

PRIDno-2021-3404

Päätöspäivämäärä

20.7.2021

Päätöksen tekijä

Yksikön päällikkö, liikunta- ja nuorisoyksikkö

Päätöksen peruste

Liisantorin ulkoliikuntapaikka toimii talviaikaan tekojääratana ja kesäaikaan hiekkatekonurmikenttänä. Liisantori toimii lähiliikuntapaikkaperiaatteella, eli käyttö on kaikille avointa eikä sinne varata erikseen seurojen vuoroja. Kenttää on kuitenkin mahdollisuus käyttää avoimien, liikunnallisten yleisötapahtumien järjestämiseen. Edellytyksenä tapahtuman järjestämiselle on, että tapahtumaan osallistumista ei rajoiteta. Tapahtumajärjestäjä voi halutesssaan järjestää pienimuotoista myyntitoimintaa kenttäalueella tapahtuman aikana. Tapahtuman järjestäjä vastaa myyntitoiminnan asianmukaisesta järjestämisestä ja huolehtii alueen siisteydestä tapahtuman päätyttyä.

 

Päätös

Päätän, että Liisantorin kenttä on Pesäkarhut ry:n käytössä ajalla 31.7.2021 klo 9-13 yleisölle avoimen tapahtuman järjestämiseen ja tapahtuman järjestäjä voi halutessaan toteuttaa pienimuotoista myyntitoimintaa alueella. 

Tilan varaaja ja siellä tapahtuvan toiminnan järjestäjä huolehtii, että tilojen käytössä noudatetaan aluehallintoviranomaisen asettamia rajoituksia osallistujamääriin sekä THL:n ja Porin kaupungin antamia ohjeistuksia turvaetäisyyksiin ja hygieniaan liittyen. Toiminnan järjestäjän tulee ohjeistaa osallistujia rajoituksien ja hygienia- ja turvaohjeistusten osalta.

Allekirjoitus

Petteri Lahti,​ liikunta-​ ja nuorisoyksikön päällikkö,​ sivistystoimiala

Organisaatiotieto

Liikunta- ja nuorisoyksikkö