Vammaisneuvosto, kokous 30.1.2024

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 7 Saateviesti kyselylle soveltavan liikunnan mahdollisuuksista Porissa

PRIDno-2024-265

Perustelut

Vammaisneuvosto päätti kokouksessaan 21.9.2023 lähettää Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijoiden laatiman soveltavan liikunnan kyselyn tulokset tiedoksi vapaa-ajan lautakunnalle, sivistyslautakunnalle ja tekniselle lautakunnalle ja käsitellä saateviestiä kokouksessa.

Ehdotus

Vammaisneuvosto päättää, että kysely lähetetään vapaa-ajan lautakunnalle, sivistyslautakunnalle ja tekniselle lautakunnalle seuraavalla saateviestillä:

"Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijat ovat toteuttaneet vammaisneuvoston toimeksiannosta kyselyn soveltavan liikunnan mahdollisuuksista Porissa. Kysely lähetettiin vammaisneuvoston jäsenyhdistyksille. Vammaisneuvosto haluaa saattaa kyselyn tulokset tiedoksi vapaa-ajan lautakunnalle, sivistyslautakunnalle ja tekniselle lautakunnalle."

Päätös

Vammaisneuvosto päätti, että kyselyn tulokset lähetetään vapaa-ajan lautakunnalle, sivistyslautakunnalle ja tekniselle lautakunnalle seuraavalla saateviestillä:

"Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijat ovat toteuttaneet vammaisneuvoston toimeksiannosta kyselyn soveltavan liikunnan mahdollisuuksista Porissa. Kysely lähetettiin vammaisneuvoston jäsenyhdistyksille. Vammaisneuvosto haluaa saattaa kyselyn tulokset tiedoksi vapaa-ajan lautakunnalle, sivistyslautakunnalle ja tekniselle lautakunnalle. Tulosten perusteella on jo suunnitteilla konkreettinen toimenpide: yhdistysten toiveesta Karhuhallissa järjestetään soveltavan liikunnan messut toukokuussa."


Muutoksenhaku

Päätöksestä ei kuntalain 136 §:n perusteella saa tehdä oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta.