Vammaisneuvosto, kokous 7.5.2024

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 28 Vammaisneuvoston 50-vuotisjuhla ja jäsenyhdistysten yhteinen kokous

PRIDno-2024-1733

Valmistelija

  • Elli-Mari Sulonen, Osallisuusasiantuntija, elli-mari.sulonen@pori.fi

Perustelut

Porin kaupungin vammaisneuvoston toiminnan alkamisesta tulee tänä vuonna kuluneeksi 50 vuotta. Vammaisneuvoston kokouksessa 12.3.2024 päätettiin, että vuosijuhlaa vietetään jäsenyhdistysten yhteisen kokouksen yhteydessä, ja että juhlan järjestämiseksi nimetään juhlatoimikunta seuraavassa kokouksessa.

Lisäksi vammaisneuvoston vuoden 2024 toimintasuunnitelmaan on kirjattu: ”Vuonna 2024 jäsenyhdistysten yhteinen kokous järjestetään syksyllä. Jäsenyhdistyksille lähetetään loppukeväästä kysely, jossa pyydetään toiveita kokouksen sisällöstä.”

Sihteeri on laatinut luonnoksen jäsenyhdistyksille lähetettävästä viestistä ja kyselystä:

”Porin kaupungin vammaisneuvosto järjestää syksyllä jäsenyhdistyksille yhteisen kokouksen, jossa samalla juhlitaan Porin kaupungin vammaisneuvoston 50-vuotista taivalta. Tarkempi ajankohta ja paikka selviävät myöhemmin. Vammaisneuvosto haluaa kuitenkin jo kysyä jäsenyhdistyksiltä toiveita tilaisuuden sisällöstä. Pyydämme jättämään toiveet x.x. mennessä oheisen lomakkeen kautta: https://www.lyyti.fi/questions/aa8af96d01”

Ehdotus

Vammaisneuvosto päättää nimetä juhlatoimikunnan 50-vuotisjuhlan ja jäsenyhdistysten yhteisen kokouksen järjestämiseksi. Lisäksi vammaisneuvosto päättää lähettää jäsenyhdistyksille sihteerin valmisteleman viestin ja kyselyn kokouksessa käsitellyin muutoksin.

Päätös

Vammaisneuvosto päätti nimetä juhlatoimikunnan 50-vuotisjuhlan ja jäsenyhdistysten yhteisen kokouksen järjestämiseksi. Juhlatoimikunnan jäseniksi nimettiin Helvi Walli, Pekka Wahlroos, Pertti Kärkkäinen, Noona Mäkitalo ja Tiina Rinne. Tiina Rinne on toimikunnan koollekutsuja ja Elli-Mari Sulonen on sihteeri. Juhlatoimikunnan ensimmäinen kokous on 5.6.2024 kello 10.00. 

Juhla on marraskuun alussa, sihteeri kysyy paikkaa ravintola Liisanpuistosta. 

Vammaisneuvosto päätti lähettää jäsenyhdistyksille sihteerin valmisteleman viestin ja kyselyn ja pyytää vastauksia 3.6.2024 mennessä.


Muutoksenhaku

Päätöksestä ei kuntalain 136 §:n perusteella saa tehdä oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta.