§ 2 Pylväsmallisen henkilönostimen hankinta Satakunnan Museoon

Lataa 

PRIDno-2024-2565

Päätöspäivämäärä

24.9.2024

Päätöksen tekijä

Museon johtaja

Päätöksen peruste

Kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset:

Hankittavalle henkilönostimelle asetettiin useita vähimmäisvaatimuksia, jotka on selvitetty tarkemmin liitteenä olevassa tarjousten vertailutaulukossa. Kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimustarkistuksen perusteella todettiin, että tarjouspyynnön vaatimukset täyttyivät Hybeko Oy:n, Konetalo Bau-Met Oy:n ja Realmachinery Oy:n tarjouksissa.

 

Kokonaistaloudelliset valintakriteerit:

Valintaperusteena oli hinta ja toiminnalliset ominaisuudet. Toiminnallisissa ominaisuuksissa arvostettiin kompaktia kokoa, matalaa painoa, kääntöympyrää ja hyviä takuuehtoja. Hankintayksikkö valitsi toiminnallisiin ominaisuuksiin ja hintaan perustuen parhaimman vaihtoehdon. Sanalliset arvioinnit nähtävissä laitekohtaisesti liitteenä olevassa tarjousten vertailutaulukossa.

Tarjousvertailu tulee viranomaisten toiminnan julkisuudesta annetun lain 6 §:n 3 momentin mukaan julkiseksi vasta, kun sopimus on tehty. Tarjoajilla on kuitenkin asianosaisina oikeus saada tieto tarjousvertailusta. Tämän jälkeenkään eivät liikesalaisuuden piiriin kuuluvat tiedot ole julkisia. Tarjotun palvelun kokonaishinta ei kuitenkaan ole liikesalaisuus.

Kuvaus

Pylväsmallisen henkilönostimen hankinta Satakunnan Museoon kilpailutettiin kansallisen kynnysarvon alittavana pienhankintana 7.-29.8.2024. Hankintamenettely oli avoin. Hankinnasta julkaistiin hankintailmoitus osoitteessa Tarjouspalvelu.fi/Pori.

Tarjoajilla oli mahdollisuus tarjota 1-3 pylväsmallista henkilönostinta Satakunnan Museon käyttöön.

Määräaikaan mennessä tarjouksen jättivät:

-          Hybeko Oy

-          Konetalo Bau-Met Oy

-          Machinery Oy

-          Realmachinery Oy

-          Rotator Oy

Päätös

Päätetään edellä mainittujen kriteerien perusteella, että pylväsmallinen henkilönostin hankintaan Satakunnan Museoon Konetalo Bau-Met Oy:lta.

Allekirjoitus

Johanna Jakomaa, museonjohtaja, Sivistystoimiala, Kulttuuriyksikkö, Satakunnan Museo

Organisaatiotieto

Kulttuuriyksikkö