§ 12 Osoitenumerointi, Isomäentie, Urheilutie (osa)

PRIDno-2022-2563

Päätöspäivämäärä

25.5.2022

Päätöksen tekijä

Apulaiskaupungingeodeetti

Päätöksen peruste

Elinvoima- ja ympäristötoimialan toimintasäännön 19 § nojalla osoitenumerointi tapahtuu apulaiskaupungingeodeetin viranhaltijapäätöksellä.

Maankäyttö- ja rakennusasetuksen 84 §:n mukaan rakennuksen omistajan tulee asettaa kadulta, muulta liikenneväylältä ja tontin sisäiseltä liikennealueelta näkyvään paikkaan rakennuksen ja porrashuoneen tunnusta ilmaiseva numero tai kirjain sen mukaan kuin kunta on asiasta päättänyt. Osoitemerkinnän tulee opastaa myös hälytys- ja huoltoajoa sekä muuta liikennöimistä kiinteistölle.

Rakennusvalvontayksikkö päivittää tiedot rakennus- ja huoneistorekisteriin ja ilmoittaa osoitteenmuutoksen päätösotteesta ilmi käyville tahoille. Rakennuksen/muun osoitekohteen omistajan on itse ilmoitettava vuokralaisille, yrityksille ja As. Oy:n osakkaille tms. tahoille osoitteen muutoksesta.

Kuvaus

Asemakaavan 609 1747 voimaantulo toi muutoksia urheilukeskuksen alueen osoitenimistöön. Osoitteet päivitetään vastaamaan voimassa olevaa asemakaavaa ja nykyisiä liittymiä sekä Porin kaupungissa käytössä olevia osoitenumeroinnin periaatteita. Osoitenumerointi suoritetaan viranhaltijapäätöksellä.

Päätös

Apulaiskaupungingeodeetti päättää Isomäentien ja Urheilutien (osa) osoitenumeroinnin oheisen liitekartan mukaisesti.

Päätös tulee voimaan sekä pannaan täytäntöön 1.7.2022 ja on siihen mennessä oltava säädösten mukaisesti merkittynä kiinteistöllä.

Allekirjoitus

Teemu Salonen, apulaiskaupungingeodeetti, elinvoima- ja ympäristötoimiala, rakennusvalvontayksikkö

Organisaatiotieto

Rakennusvalvontayksikkö