Nuorisovaltuusto, kokous 18.8.2022

Pöytäkirja on tarkastamaton

§ 133 LISÄPYKÄLÄ: Liiton aktiivipäivät Jyväskylässä (lisäpykälä)

PRIDno-2022-4419

Perustelut

Kuvaus

Liiton syksyn aktiivipäivät järjestetään 30.9.-2.10.2022 livenä Jyväskylässä. Teemana on Nuorten Eurooppa. Tapahtuman teemana on Nuorten Eurooppa, jota tarkastellaan erilaisista näkökulmista. Teeman mukaisen ohjelman lisäksi luvassa on nuorisovaltuustoitoimintaa tukevaa ohjelmaa sekä uusille nuvalaisille että kokeneille nuva-konkareille. 

Aktiivipäivillä on luvassa timanttisia puhujia sekä rentoa yhdessäoloa #nuvaliikkeen kesken! Tule mukaan oppimaan uutta sekä tapaamaan vanhoja ja tutustumaan uusiin kavereihin!

 

Koulutustasot

ABC-koulutus on suunnattu uusille sekä aloitteleville nuorisovaltuutetuille. Koulutuksissa käydään läpi nuorisovaltuustotoiminnan keskeiset kulmakivet, opitaan vaikuttamistyön perusteet ja kuullaan hyviä nuva-käytäntöjä eri puolilta Suomea.

HC-koulutus on suunnattu jo hieman pidemmän aikaa nuorisovaltuustotoiminnassa vaikuttaneille nuvalaisille. Koulutuksessa pääset syventämään ABC-koulutuksessa sekä nuorisvaltuustotoiminnassa kartuttamaasi osaamista.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Aktiivipäiville on auki 15.8.-5.9.2022 osoitteessa https://link.webropol.com/ep/Aktiivipaivat-syksy2022

 

Hinta

Hintaan sisältyy koulumajoitus, ruokailut, mahtavat uudet ystävyydet sekä timanttiset puhujat

♦ Jäsenet: 100€*

♦ Ei-jäsenet: 170€

*Jos liityt Nuva ry:n jäseneksi ilmoittautumisajan päättymiseen (5.9.) mennessä ja maksat jäsenmaksusi ennen tapahtumaa (29.9. mennessä), olet oikeutettu edullisempaan jäsenhintaan.

Ehdotus

Tarjotaan kaikille halukkaille Porin nuorisovaltuuston jäsenille kyyti paikalle ja tapahtuman hinta.

Päätös

Päätettiin liiton aktiivipäiville alustavaksi budjetiksi 2000€, johon sisältyy osallistumismaksut ja matkat Porista-Jyväskylään ja takaisin Poriin. 

Tiedoksi

Riikka Kataja, nuorisoyksikön esimies