§ 2 Retriever mediaseuranta- ja somepalvelun hankinta

Lataa 

PRIDno-2022-6145

Päätöspäivämäärä

6.12.2022

Päätöksen tekijä

Viestintäjohtaja

Päätöksen peruste

On tarkoituksenmukaista, että viestinnän ja markkinoinnin käytössä on monipuoliset mediaseuranta- ja sometyökalut. Tarvittavasta sovelluksesta on saatu Retriever Finland Oy:ltä tarjous, joka on ohessa liitteenä. Samalla testataan uutta työkalua, jolloin saadaan verrokkitietoa tällä hetkellä käytössä olevalle vastaavalle Meltwaterin työkalulle. Retrieverin sovellus on ominaisuuksiltaan laajempi, joten pilotoinnin avulla päästään testaamaan, saadaanko sen kautta paremmin dataa yksiköiden käyttöön media- sekä someviestinnän seurannan kautta. 

 

Kuvaus

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta, jonka ennakoitu arvo on 1346 € / kk eli 16 152 € sopimuskauden ajalla. Tarjous on saatu yhdeltä toimittajalta, Retriever Finland Oy:ltä, koska tarkoitus on pilotoida toista palvelua/sovellusta vuoden ajan. Tällä hetkellä Viestintä- ja osallisuus- sekä Markkinointi- ja matkailuyksiköissä on käytössä Meltwaterin vastaava palvelu, ja kokeilun tarkoitus on verrata, soveltuisiko monipuolisempi Retrieverin sovellus paremmin yksiköiden käyttöön. Meltwaterin tarjoaman palvelun sopimuskausi päättyy 31.12.2022.

Hankinnasta on käyty sopimusneuvottelut Retriever Finland Oyn kanssa. Viestintä- ja osallisuus- sekä Matkailu- ja markkinointiyksiköt ovat valmistelleet hankinnan yhteistyössä. Nyt tehtävän sopimuksen sopimuskausi on 1.1. - 31.12.2023.

Päätös

Päätetään, että mediaseuranta ja sometyökalu hankitaan Retriever Oy:ltä sopimuskaudelle 1.1. - 31.12.2023.

Allekirjoitus

Marjut Vähänen, Viestintäjohtaja vs., Konsernipalvelut, Viestintä- ja osallisuusyksikkö

Organisaatiotieto

Viestintä- ja osallisuusyksikkö