Nuorisovaltuusto, kokous 30.3.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 59 Aktiivipäivät PRO Helsingissä

PRIDno-2023-1144

Perustelut

Aktiivipäivtä PRO on kaksipäiväinen tapahtuma jo hieman kokeneimmille nuorisovaltuuston jäsenille ja niille, ketkä ovat kiinnostuneita vaikuttamisesta nuorisovaltuuston ulkopuolella. Tapahtuma järjestetään Helsingissä perjantaina 5.5. ja keskiviikkona 17.5. Molemmat tapahtumat alkavat taoahtumapaikassa klo. 10.00 ja loppuvat klo. 16.00.

Tapahtumaan valitaan mukaan lähtemään 25 osallistujaa hakemusten perusteella. Hakemuksissa painotetaan kokemusta vaikuttajana ja motivaatiota osallistua tapahtumaan. Kuitenkin riittää jo se, että on ollut paikallisessa nuorisovaltuustossa jonkin aikaa jäsenenä ja on innostusta oppia vaikuttamisesta sen ulkopuolella.

Hakuaika on käynnissä 16.3-16.4.2023. Osallistumismaksu on 95€ ja vaatii Nuva ry:n jäsenyyttä.

Ehdotus

Päätetään budjetti aktiivipäivät PRO:lle, jos joku nuorisovaltuuston jäsenistä sinne päättää hakea.

Päätös

Päätettiin korvata matkakulut kaikille jotka ovat kiinostuneet lähtemään aktiivipäivät PRO:lle. Budjetiksi päätettiin 500€.


Muutoksenhaku

Kunnallisen viranhaltijalain (Laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 304/2003) 50 §:n 2 momentin mukaan viranhaltija, joka on jäsenenä yhdistyksessä, joka voi panna vireille tätä päätöstä koskevan asian työtuomioistuimessa, tai jäsenenä edellä mainitun yhdistyksen alayhdistyksessä, ei saa hakea tähän päätökseen muutosta oikaisuvaatimuksella, eikä valituksella, eikä saattaa asiaa hallintoriita-asiana ratkaistavaksi siltä osin, kun päätös koskee virka- ja työehtosopimuksen soveltamista ja tulkintaa. Samaa sovelletaan myös työsopimussuhteiseen työntekijään.