§ 17 Kuorma-autoalustainen imulakaisukone talvivarustuksella

Lataa 

PRIDno-2023-1150

Päätöspäivämäärä

16.5.2023

Päätöksen tekijä

Toimialajohtaja, tekninen toimiala

Päätöksen peruste

Kelpoisuusvertailun perusteella todettiin, että Veho Oy Ab:n tarjous täytti kelpoisuusvaatimukset. 

Kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset

Hankinnan kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset on selvitetty tarkemmin liitteenä olevassa vertailutaulukossa ja tarjouspyynnössä.

Kokonaistaloudelliset valintakriteerit

Suurimmat vertailupisteet, 100 pistettä max. Vertailukriteereinä ovat: kokonaishinta max. 50 pistettä ja toiminnalliset ominaisuudet max. 50 pistettä.

Tarjousten arviointi ja vertailu

Koska tarjouksia tuli vain yksi, varsinaista tarjousvertailua, pisteytystä, ei tehty. Hyväksytysti annettu tarjous on kokonaistaloudellisesti edullinen ja vastaa tilaajan tarpeita.

Liitteet 

Tarjouspyyntö ja vertailutaulukko

Tarjousvertailu tulee viranomaisen toiminnan julkisuudesta annetun lain 7 §:n 2 momentin mukaan julkiseksi vasta, kun sopimus on tehty. Tarjoajilla on kuitenkin asianosaisina oikeus saada tieto tarjousvertailusta. Tämän jälkeenkään eivät liikesalaisuuden piiriin kuuluvat tiedot ole julkisia. Tarjotun palvelun kokonaishinta ei kuitenkaan ole liike- tai ammattisalaisuus.

Kuvaus

Porin kaupungin tekninen toimiala on pyytänyt tarjouksia infrayksikön käyttöön hankittavasta uudesta nelivetoisesta, kaksiakselisesta, kuorma-autoalustaisesta ajoneuvosta imulakaisuyksiköllä, tienhoitoautomaatilla, alusterällä ja etuauralla varustettuna. Hankinta on EU kynnysarvon ylittävä ja hankinta toteutettiin avoimella menettelyllä. Tarjouspyyntö julkaistiin Tarjouspalvelu.fi/Pori –portaalin kautta Hilmassa 31.3.2023. Tarjousaika päättyi 5.5.2023 klo 12.00. Tarjouskilpailun valintaperusteena oli kokonaistaloudellinen edullisuus, pisteytys. Määräaikaan mennessä tarjouksia tuli yksi: Veho Oy Ab

 

 

Päätös

Teknisen toimialan toimintasäännössä hankintavalta on delegoitu 500 000 euron arvoon saakka toimialajohtajalle. Päätetään edellä mainituin kokonaistaloudellisin perustein, että tarjouspyynnön mukainen kuorma-autoalustainen imulakaisukone talvivarustuksella hankitaan Veho Oy Ab:ltä.

Allekirjoitus

Markku Koppelomäki, toimialajohtaja, tekninen toimiala

Organisaatiotieto

Infrayksikkö