§ 51 Päätös tapahtuma-avustuksen myöntämisestä, Pöytätenniksen D- ja E -luikkien SM -kilpailut

Lataa 

PRIDno-2023-1686

Päätöspäivämäärä

16.5.2023

Päätöksen tekijä

Toimialajohtaja, elinvoima- ja ympäristötoimiala

Päätöksen peruste

Päätöksen peruste
​​​​​​Pöytätenniksen D- ja E -luokkien SM -kilpailut -tapahtumalle

1000-5000 euroa
* Tapahtuma on eettisesti hyväksyttävä ja noudattaa Suomen lakia
* Tapahtuma toteuttaa kaupunkistrategian porilaisia arvoja; avoimuus, rakkaus, rohkeus
* Tapahtuma tukee Tapahtumien tiekartan tavoitteita.
* Tapahtuma tukee kaupunkilaisten hyvinvointia.
* Tapahtuma vahvistaa kaupungin vetovoimaisuutta ja elinvoimaisuutta.
* Tapahtuma vaikuttaa positiivisesti alueen imagoon ja tuo kaupungille näkyvyyttä paikallisesti ja/tai valtakunnallisesti. 

Pöytätennis Porilaiset 83 ry hakee tapahtuma-avustusta ​​​​​​Pöytätenniksen D- ja E -luokkien SM -kilpailut -tapahtumalle 1000 €.
Tapahtuma-avustuksia arvioiva työryhmä ehdottaa tapahtumajärjestäjälle maksettavan tapahtuma-avustusta  1000 €

Kuvaus

Tapahtuman kuvaus
Pöytätennis Porilaiset-83 ry:lle on myönnetty järjestämisoikeus DE-luokan SM-kisoihin la - su 16. - 17.9.2023 (varalla 23. - 24.9. jos ETTUn kisakalenteri vielä muuttuu). Kaksi täyttä päivää pelataan pöytätennistä urheilutalolla. Suunnitelmissa on myös maksutonta oheistapahtumaa katsojille ja muille toimijoille kuin pelaajille, mm. lajiesittelyt. Suomen pöytätennisliitto on myöntänyt DE-SM -kilpailut POR-83:n järjestettäväksi, mikäli liiton olosuhdevaatimus täyttyy (saadaan urheilutalo käyttöön). Järjestelyissä käytetään samaa sabluunaa kuin viime vuoden Porin BC-SM -kilpailuissa. Seuran johtokunta, toiminnanjohtaja ja aktiivit ovat valmistautumassa kisajärjestelyihin. Markkinoimme voimakkaasti kilpailuja ja Poria. Paikalliset yritykset hyötyvät viikonlopun ajan kilpailijoista ja taustajoukoista. Oheistapahtumissa pyrimme luomaan yhteisöllisyyttä paikoissa, jotka luovat Porin kannalta positiivisia mielikuvia ja joista saadaan hienoja somekuvia halutuilla aihetunnisteilla. Kilpailu striimataan suorana Youtubessa, johon yhteistyökumppanien logot laitetaan lähetyksen yhteyteen. Myös Porin. Tapahtumalle on mediasuunnitelma sisältäen www:n, Youtuben, muut somet, radion ja printtilehdet. Näkyvyydellä pyrimme nostamaan myös Poria esille. Tietenkin näkyvyys on hyväksi myös lajillemme Porissa ja Satakunnassa. (Harraste)pöytätennis on matalan kynnyksen laji, jota sanomaa pyrimme vahvistamaan yleisölle suunnatuissa oheistapahtumissa. Tapahtuma on katsomoyleisölle ilmainen. 


Avustuksen käytön kuvaus
Arviosumma kattaa pe 15.9. klo 20 - 22 (järjestely) sekä 16. - 17.9. koko päivät (8-20) palloilusali ja squash-kentät (lämmittelypöydille + lajiesittelyt). Tulot: Osallistumismaksut 2500 Menot: Liiton osuus osallistumismaksuista 500 Mainoskulut 200 Yleiset järjestelykulut 100 Pallot ja verkot 300 Liiton ylituomarin kulut 350 Urheilutalo 1000 Yht. +150 Urheilutalon veloituksettomalla käytöllä seura tekisi sen verran tulosta pingistoiminnan pyörittämiseen, että järjestäminen on mielekästä.

 

Päätös

Päätän myöntää Pöytätennis Porilaiset 83 ry:n Pöytätenniksen D- ja E -luokkien SM -kilpailut -tapahtumalle 1000 € hakemuksen täyttäessä tapahtuma-avustukselle määritellyt kriteerit.

Tapahtuma-avustuksen saajan tulee raportoida avustuksen käytöstä ja tapahtuman vaikuttavuudesta viimeistään 6 kk tapahtuman jälkeen elinvoima- ja ympäristötoimialan antaman ohjeistuksen mukaisesti. Uutta avustusta ei myönnetä ennen kuin edellisen avustuksen käytöstä on raportoitu asianmukaisesti.

Tapahtuman peruuntuessa avustusta saaneella taholla on velvollisuus maksaa saamansa avustus takaisin.

Allekirjoitus

Jouko Hautamäki, vs toimialajohtaja, elinvoima- ja ympäristötoimiala

Organisaatiotieto

Matkailu- ja markkinointiyksikkö