§ 26 Toimintatonnin myöntäminen keikkojen ja tanssien järjestämiseen

Lataa 

PRIDno-2022-7004

Päätöspäivämäärä

7.6.2023

Päätöksen tekijä

Yksikön päällikkö, kulttuuriyksikkö

Päätöksen peruste

Porin kaupungin avustusperiaatteet hyväksyttiin kaupunginhallituksessa 28.9.2020 § 501. Uusin päivitys avustusperiaatteisiin on tehty kaupunginhallituksessa 19.12.2022 § 775. Kaupungin myöntämillä avustuksilla tuetaan toimintaa, joka tähtää kuntalaisten hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen.

Toimintatonnien arviointiryhmä toteaa, että hakemus ei täytä avustusperiaatteisiin kirjattuja yleisiä avustuksen myöntämisen kriteerejä. Toimintatonniavustusta ei myönnetä toistuvaan, samaan tai samankaltaiseen toimintaan ja avustus saa sisältää korkeintaan 40 % palkkoja tai palkkioita. Arviointiryhmä esittää, että Toimintatonnia ei myönnetä.

Avustusperiaatteiden (KH 19.12.2022 § 775) mukaan Toimintatonnit myönnetään vapaa-ajan lautakunnan alaisen viranhaltijan päätöksellä. 

Kuvaus

Saundi-Arabia hakee 5.5.2023 saapuneella avustushakemuksella Toimintatonnia 1000€ pienimuotoisten tapahtumien: keikkojen, tanssien ym järjestämiseen. Avustus käytettäisiin esiintymispalkkioihin ja muihin tapahtumakuluihin. Osa tapahtumista olisi maksuttomia, osaan olisi sisäänpääsymaksu. Tavoitteena on tuoda tapahtumankenttää eläväksi, ihmisiä innostumaan ja  lähtemään pois kotoa sekä viihtyvyyden lisääminen kaupungissa.

 

 

Päätös

Toimintatonnia ei myönnetä.

Allekirjoitus

Jyri Träskelin, yksikön päällikkö, sivistystoimiala, kulttuuriyksikkö

Organisaatiotieto

Strategia- ja hyvinvointiyksikkö