§ 25 Itä-Porin päiväkoti rakenne- ja geosuunnittelu

Lataa 

PRIDno-2023-1275

Päätöspäivämäärä

28.6.2023

Päätöksen tekijä

Yksikön päällikkö, tilayksikkö

Päätöksen peruste

Tarjouspyynnön kelpoisuuden täyttäviä tarjouksia saatiin 7 kappaletta,​ joista A-insinöörit suunnittelu Oy:llä oli halvin kokonaishinta. Tarjouksista hylättiin AFRY Buildings Finland Oy:n tarjous puutteellisen luottoluokitusvaatimuksen vuoksi.

Kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset

Hankinnan kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset on selvitetty tarkemmin liitteenä olevassa vertailutaulukossa ja tarjouspyynnössä.

Kokonaistaloudelliset valintakriteerit

Halvin hinta

Tarjousten arviointi ja vertailu

Halvimman tarjouksen antoi A-insinöörit suunnittelu Oy.

Liitteet 

Tarjouspyyntö ja tarjouksista laadittu vertailutaulukko

Tilayksikön päällikkö päättää yksikössään suunnittelu-, urakka-, hankinta- ja palvelusopimukset, kun arvo on enintään 200 000 euroa.

Tarjousvertailu tulee viranomaisen toiminnan julkisuudesta annetun lain 7 §:n 2 momentin mukaan julkiseksi vasta, kun sopimus on tehty. Tarjoajilla on kuitenkin asianosaisina oikeus saada tieto tarjousvertailusta. Tämän jälkeenkään eivät liikesalaisuuden piiriin kuuluvat tiedot ole julkisia. Tarjotun palvelun kokonaishinta ei kuitenkaan ole liike- tai ammattisalaisuus.

Kuvaus

Hankinta on kansallisen/EU kynnysarvon ylittävä hankinta. Tilayksikön tilajohtamisen toimintayksikkö on pyytänyt tarjouspyynnön Cloudia hankintajärjestelmän kautta avoimella menettelyllä Itä-Porin päiväkodin suunnittelusta. Tarjoukset tuli toimittaa eri suunnittelualoille erikseen. Perusteena hankinnalle on halvin kokonaishinta.

Tarjoukset tuli jättää 12.6.2023 klo 12.00 mennessä.

Rakenne- ja geosuunnittelun tarjouksia saatiin yhteensä 8 kappaletta,​ joista 7 täytti tarjouspyynnössä edellytetyt kelpoisuusvaatimukset:

Tarjouksen hankkeeseen jättivät.
AFRY Buildings Finland Oy, A-insinöörit suunnittelu Oy, FCG Finnish Consulting Group Oy, Projekt Kuubis OÜ, Ramboll Finland Oy, Rejlers Rakentaminen Oy, Sitowise Oy ja Sweco Finland Oy, 

Tarjouksista kelpoisuusvaatimusta ei täyttänyt:

AFRY Buildings Finland Oy. Tämän osalta luottoluokitusvaatimus ei täyttynyt.

Päätös

Päätän edellä mainituin kokonaistaloudellisin perustein, että Itä-Porin päiväkodin rakenne- ja geosuunnittelu hankitaan A-insinöörit suunnittelu Oy:ltä.

Allekirjoitus

Mikko Viitala, Tilayksikön päällikkö, Tekninen toimiala, Tilayksikkö

Organisaatiotieto

Tilayksikkö