§ 27 Hankinta, Vähärauman koulun keittiön tiskiosaston muutos

Lataa 

PRIDno-2023-1100

Päätöspäivämäärä

27.6.2023

Päätöksen tekijä

Porin palveluliikelaitoksen johtaja

Päätöksen peruste

Vähärauman koulun tiskiosaston ns. kuivanpään rata olisi käyttökokemusten perusteella järkevä muuttaa kulkemaan seinän suuntaisesti. Muutoksella parannetaan toiminnan sujuvuutta ja parannetaan ergonomiaa. Tiskiosaston ratojen muutoksesta on pyydetty tarjous Electrolux Professional Oy:ltä.

 

Kuvaus

Vähärauman koulu on valmistunut viime syksynä ja käyttökokemuksien perusteella on todettu, että tiskiosaston rata on nykyisenlaisena haastava ja siihen toivotaan muutosta. Nykyinen tiskikoneen ns. kuivanpään rata kääntyy koneen sivulle saranoituna ja hankaloittaa toimintaa. Tilaan on mahdollista tehdä muutos niin, että rata kulkee seinän suuntaisesti ja vapauttaa koneen vieressä olevan tilan muuhun käyttöön, eikä hankaloita koneeseen pääsyä.

Päätös

Päätän, että hankitaan Tiskiosaston muutoksen vaatimat tiskiosaston radat Electrolux Professional Oy:ltä saadun tarjouksen mukaisesti.

Hinta: 4893€ (alv 0%)

Palveluliikelaitoksen toimintasäännön §3 määrittelee liikelaitoksen johtajan tehtävät. Johtaja päättää johtokunnan hyväksymien yleisten perusteiden mukaisesti tavarahankinnoista 100 000 euriin saakka.

Allekirjoitus

Jani Sundell, johtaja Porin Palveluliikelaitos

Organisaatiotieto

Porin palveluliikelaitos