§ 29 Hankinta, lattiakaivo tarvittavine muutostöineen Cygnaeuksen ruokapalvelukeskukseen

Lataa 

PRIDno-2023-1808

Päätöspäivämäärä

5.7.2023

Päätöksen tekijä

Porin palveluliikelaitoksen johtaja

Päätöksen peruste

Cygnaeuksen diettikeittiön patavaihto edellyttää lattiakaivomuutoksen. Uuden isomman padan hankinta ja sen aiheuttama lattiakaivomuutos on perusteltua, koska näin saadaan helpotettua diettikeittiön toimintaa ja taataan riittävä kapasiteetti ja toimintavarmuus. 

Kuvaus

Cygnaeuksen ruokapalvelukeskus on Palveluliikelaitoksen iso keskuskeittiö, jossa tuotetaan noin 7000 koulu- ja päiväkotiateriaa päivittäin. Dieettikeittiön pata on vuodelta 2010 ja sen tilavuus on diettikäyttöön jäänyt liian pieneksi. Uuden nykyaikaisen ja isomman padan hankinta on perusteltua ja se helpottaa myös diettikeittiön toimintaa. Uusi pata vaatii lattiakaivomuokkauksen, josta on pyydetty tarjous Asennus & Rakennus Agge Oy:ltä.

Päätös

Päätän, etä hankitaan patavaihdon aiheuttama laittiakaivomuutos tarvittavine muutöstlineen Asennus & Rakennus Agge Oy:ltä saadun tarjouksen mukaisesti.

Hinta: 8920€ (alv 0%)

 

Palveluliikelaitoksen toimintasäännön §3 määrittelee liikelaitoksen johtajan tehtävät. Johtaja päättää johtokunnan hyväksymien yleisten perusteiden mukaisesti tavarahankinnoista 100 000 euroon saakka.

Allekirjoitus

Jani Sundell, johtaja Porin palveluliikelaitos

Organisaatiotieto

Porin palveluliikelaitos