§ 30 Hankinta, vaaát Cygnaeuksen ruokapalvelukeskukseen ja koritasovaunu Meri-Porin päiväkotiin

Lataa 

PRIDno-2023-2667

Päätöspäivämäärä

14.7.2023

Päätöksen tekijä

Porin palveluliikelaitoksen johtaja

Päätöksen peruste

Cygnaeuksen ruokapalvelukeskukseen on perusteltua hankkia uusia vaakoja vanhojen tilalle. Uusilla vaakoilla taataan riittävä ja toiminnan vaatima vaakakapasiteetti. Meri-Porin päiväkodin sujuva toiminta vaatii yhden tasollisen korivaunun hankintaa. Vaakoista ja vaunusta on pyydetty tarjous Electrolux Professional Oy:ltä.

 

Kuvaus

Cygnaeuksen ruokapalvelukeskus on Palveluliikelaitoksen iso keskuskeittiö, joka tuottaa noin 7000 koulu- ja päiväkotiateriaa päivittäin. Ruokapalvelukeskuksessa tulee olla useita vaakoja, sillä kaikki ruoka joka lähetetään punnitaan tilausten mukaisesti. Osa vanhoista vaakoista on teknisen käyttöiän päässä ja uusien hankinta on perusteltua. Meri-Porin päiväkodissa toimii palveluliikelaitoksen palvelukeittiö. Päiväkodin keittiön sujuva toiminta vaatii tasollisen korivaunun hankintaa.

Päätös

Päätän, että hankitaan 4kpl vaakoja ja tasollinen korivaunu Electrolux Professional Oy:ltä saadun tarjouksen mukaisesti.

Hinta: 1725€ (alv 0%)

 

Palveluliikelaitoksen toimintasäännön §3 määrittelee liikelaitoksen johtajan tehtävät. Johtaja päättää johtokunnan hyväksymien yleisten perusteiden mukaisesti tavarahankinnoista 100 000 euroon saakka.

 

Allekirjoitus

Jani Sundell, johtaja Porin palveluliikelaitos

Organisaatiotieto

Porin palveluliikelaitos