§ 30 Kirjurinluodon leiriytymisalueen Tynnyrinkaaren katusuunnittelu

Lataa 

PRIDno-2023-3191

Päätöspäivämäärä

30.8.2023

Päätöksen tekijä

Infrajohtaminen toimintayksikön esimies

Päätöksen peruste

Tarjous täytti tarjouspyynnön kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset. Teknisen toimialan toimintasäännön 4§:n nojalla toimintayksikön esimies päättää suunnittelu-, urakka-, hankinta- ja palvelusopimukset, joiden arvo on enintään 60 000 euroa.

Kuvaus

Kirjurinluoto on yksi Porin kaupunkikehityksen kärkikohteista. Vuoden 2023 yhtenä tavoitteena on ollut vakiinnuttaa Kirjurinluodon leiriytymisalueen toiminta tuleville vuosille. Vuoden 2023 aikana alueelle on valittu useampivuotinen leiriytymispalvelujen toiminnanharjoittaja sekä laadittu yleissuunnitelma leiriytymisalueen infran kehittämisen pohjaksi. Nyt yleissuunnitelman jatkeeksi edistetään suunnitelmassa esitetyn Tynnyrinkaaren rakennuttamista.

Työ sisältää katusuunnitelman laatimisen Tynnyrinkaari-nimisestä väylästä Kirjurinluodon leiriytymisalueen yleissuunnitelman mukaisesti. Suunnittelussa huomioidaan lähtöaineistoluettelossa mainitut jo tehdyt suunnitelmat. Työssä laaditaan rakennussuunnitelma, joka toimii sekä katusuunnitelmana että rakennussuunnitelmana.

Suunnittelu käynnistyy syyskuussa 2023 ja suunnitelman tulee valmistua marraskuun 2023 loppuun mennessä. Työ tehdään kokonaishintaisena Porin kaupungin Teknisen toimialan infrayksikön suunnittelun ja valvonnan puitesopimuksen ehdoilla ja hinnoilla. Mahdolliset lisätyöt tehdään puitesopimushinnalla. Lisätöistä sovitaan kirjallisesti ennen töiden aloittamista. 

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta ja hankinnan ennakoitu arvo on 24 196,00 € (alv 0 %). Valintakriteerinä on edullisin hinta. Hankinta toteutettiin rajoitetulla menettelyllä ja tarjouspyyntö lähetettiin 3.7.2023 katusuunnittelun puitesopimuskonsulteille. Määräaikaan mennessä tarjouksen antoi Destia Oy.

Suunnittelutyön toteuttaminen aloitetaan, kun hankintapäätös on saanut lainvoiman ja sopimus on allekirjoitettu.

Päätös

Päätetään edellä mainituin kokonaistaloudellisin perustein, että Kirjurinluodon leiriytymisalueen Tynnyrinkaaren katusuunnittelu hankitaan Destia Oy:ltä.

Allekirjoitus

Sanna Välimäki, toimintayksikön esimies, Infrajohtaminen, Infrayksikkö, tekninen toimiala

Organisaatiotieto

Matkailu- ja markkinointiyksikkö