§ 13 Tahkoluodon, Mäntyluodon ja Kallon vedenalaisen kulttuuriperinnön selvityksen hankinta

Lataa 

PRIDno-2023-3117

Päätöspäivämäärä

8.9.2023

Päätöksen tekijä

Yksikön päällikkö, kasvupalvelut- ja kaupunkisuunnitteluyksikkö

Päätöksen peruste

Kelpoisuusarvioinnin perusteella todettiin, että SubZone Oy:n tarjous täytti kelpoisuusvaatimukset. 

Tarjousten arviointi ja vertailu

Arviointi ja vertailu on toteutettiin sähköpostitiedustelulla työn suorittamisen mahdollisuuksista Museoviraston yllpitämän osaajarekisterin toimijoille. 

Liitteet 

Tarjousvertailu tulee viranomaisen toiminnan julkisuudesta annetun lain 7 §:n 2 momentin mukaan julkiseksi vasta, kun sopimus on tehty. Tarjoajilla on kuitenkin asianosaisina oikeus saada tieto tarjousvertailusta. Tämän jälkeenkään eivät liikesalaisuuden piiriin kuuluvat tiedot ole julkisia. Tarjotun palvelun kokonaishinta ei kuitenkaan ole liike- tai ammattisalaisuus.

Kuvaus

Vedenalaisen kulttuuriperinnön selvitys liittyy Porin Tahkoluodon, Mäntyluodon ja Kallon aluiden maankäytön ja kaavoituksen edellyttämään selvitystarpeeseen.

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta, hankinnan ennakoitu arvo on 14 000 €. Hankinta toteutettiin sähköpostitiedustelulla työn vastaanottomahdollisuuksista Museoviraston ylläpitämälle erityisosaamista vaativan selvityksen osaajaluettelon toimijoille. Työn suorittamisesta neuvoteltiin kokonaisarvioinnin perusteella valikoidun toimijan kanssa. Toimijan esittämä tarjous on hankkeiden yhteishyötyjen vuoksi kilpailukykyinen saatuihin sähköpostitiedusteluihin verrattaessa.

Sopimuskausi on 8.9.-31.12.2023 ja se alkaa, kun hankintapäätös on saanut lainvoiman ja sopimus on allekirjoitettu.

Päätös

Päätetään edellä mainituin kokonaistaloudellisin perustein, että Tahkoluodon, Mäntyluodon ja Kallon vedenalainen arkeologinen inventointi hankitaan SubZone Oy:ltä.

Allekirjoitus

Janne Vartia, yksikön päällikkö, Elinvoima- ja ympäristötoimiala, kasvupalvelut ja kaupunkisuunnittelu

Organisaatiotieto

Kasvupalvelut- ja kaupunkisuunnitteluyksikkö