§ 85 Päätös tapahtuma-avustuksen myöntämisestä, Halataan ja Hymyillään Aivoterveys -luento ja Arja Korisevan konsertti

Lataa 

PRIDno-2023-2853

Päätöspäivämäärä

13.9.2023

Päätöksen tekijä

Toimialajohtaja, elinvoima- ja ympäristötoimiala

Päätöksen peruste

Tapahtuma-avustusta voidaan myöntää Porissa järjestettävään valtakunnalliseen, kansainväliseen tai sellaiseksi pyrkivään tai muuhun kaupungin elinvoimaa ja imagoa tukevaan tapahtumaan. Avustuksia myönnettäessä huomioidaan erityisesti niin uudet kuin kehittyvät tapahtumat, sekä muuhun vuodenaikaan kuin kesään sijoittuva tapahtumat. Järjestäjänä voi olla rekisteröitynyt yhdistys tai yritys tai useita toimijoita yhdessä.

Peruste Halataan ja Hymyillään Aivoterveys -luento ja Arja Korisevan konsertti -tapahtumalle

  • Tapahtuma on eettisesti hyväksyttävä ja noudattaa Suomen lakia.
  • Tapahtuma toteuttaa kaupunkistrategian porilaisia arvoja; avoimuus, rakkaus, rohkeus
  • Tapahtuma tukee Tapahtumien tiekartan tavoitteita.
  • Tapahtuma tukee kaupunkilaisten hyvinvointia.
  • Tapahtuma vahvistaa kaupungin vetovoimaisuutta ja elinvoimaisuutta.
  • Tapahtuma vaikuttaa positiivisesti alueen imagoon ja tuo kaupungille näkyvyyttä paikallisesti ja/tai valtakunnallisesti.
  • Alle 5000 euron avustuksista päättää toimialajohtaja.

    Satakunnan AVH yhdistys ry hakee tapahtuma-avustusta Halataan ja Hymyillään Aivoterveys -luento ja Arja Korisevan konsertti -tapahtumalle 1000 €

Kuvaus

Tapahtuman kuvaus
Tapahtuma on maksullinen kaikille tarkoitettu tapahtuma,jolla pyritään levittämään tietoa aivoterveyden vaalimisestä ja miten ennaltaehkäistään vaarallisia aivotapahtumia sekä pidetään aivoterveyttä yllä. Luennon jälkeen kahvitus ja sen jälkeen Arja Koriseva esiintyy . Tapahtuman avulla levitämme aivoterveystietoutta ja mahdollistamme yhdistykselle taloudellisia varoja tulevien aivoterveystapahtumien järjestämiseksi.
Luennoitsija tulee Aivoliitosta Turusta ja Arja Korisevan kanssa on tehty sopimus. Kustannusarvio on tehty. Neuvottelut Leijonien kanssa käynnissä kahvituksesta ja järjestysmiehistä. Mainokset ja liput menossa painatukseen. Poliisille lähdössä huvilupa ilmoitus. Yhdistyksessä oma järjestelytoimikunta tapahtumaa varten. Lipunmyynti Karpalo piste oyn kanssa sekä suunnitellaan muita lipunmyyntikanavia. Visit Poriin oltu yhteydessä mainostamisen tiimoilta.

Avustuksen käytön kuvaus
Menot :Esiintyjä 5500 euroa, Salivuokra 80 euroa/tuntix5=400 euroa+alv =96, mainoskulut 1000 euroa, kahvitus 1000 euroa,äänitekniikka 400 euroa, muut kulut 1500 euroa=9896
Tulot : yksityisrahoitus 5500 euroa, pääsylipputulot 3000 euroa=8500

 

Päätös

Päätän myöntää Halataan ja Hymyillään Aivoterveys -luento ja Arja Korisevan konsertti -tapahtumalle tapahtuma-avustusta yhteensä 1000 euroa hakusumman ollessa 1000 € tapahtuma-avustusten kriteereiden täyttymisen perusteella. Tapahtuma järjestetään 6.10.2023..

Tapahtuma-avustuksen saajan tulee raportoida avustuksen käytöstä ja tapahtuman vaikuttavuudesta viimeistään 6 kk tapahtuman jälkeen elinvoima- ja ympäristötoimialan antaman ohjeistuksen mukaisesti. Uutta avustusta ei myönnetä ennen kuin edellisen avustuksen käytöstä on raportoitu asianmukaisesti.

Tapahtuman peruuntuessa tapahtuma-avustuksen saajalla on velvollisuus maksaa saamansa avustus takaisin.

Allekirjoitus

Jouko Hautamäki, toimialajohtaja, elinvoima- ja ympäristötoimiala

Organisaatiotieto

Matkailu- ja markkinointiyksikkö