§ 36 Kiinteistöhoidon koneellinen talvikunnossapito 2023-2025

Lataa 

PRIDno-2023-2939

Päätöspäivämäärä

21.9.2023

Päätöksen tekijä

Yksikön päällikkö, tilayksikkö

Päätöksen peruste

Tilayksikön päällikkö päättää yksikössään suunnittelu-, urakka-, hankinta- ja palvelusopimukset, kun arvo on enintään 200 000 euroa.

 

Liitteet 

Tarjouspyyntö ja tarjouksista laadittu vertailutaulukko

Tarjousvertailu tulee viranomaisen toiminnan julkisuudesta annetun lain 7 §:n 2 momentin mukaan julkiseksi vasta, kun sopimus on tehty. Tarjoajilla on kuitenkin asianosaisina oikeus saada tieto tarjousvertailusta. Tämän jälkeenkään eivät liikesalaisuuden piiriin kuuluvat tiedot ole julkisia. Tarjotun palvelun kokonaishinta ei kuitenkaan ole liike- tai ammattisalaisuus.

Kuvaus

Teknisen toimialan tilayksikkön kiinteistönhoidon toimintayksikkö pyysi tarjouksia Porin kaupungin hoidossa olevien Porin ja Lavian alueella sijaitsevien kiinteistöjen pihojen aurauksista ja hiekoituksista kiinteistönhoidon tarpeisiin talvikaudeksi 2023-2025.

Tarjouspyyntö julkaistiin Hilmassa (kansallinen hankintailmoitus) 17.8.2023. Tarjousten palautusaika päättyi 11.9.2023 klo. 12.00. Osatarjoukset positioittain hyväksyttiin (positioita yhteensä 9). Hankinnan perusteena oli tarjouspyynnön mukaisien minimivaatimusten täyttäminen ja halvin kokonais- hinta positiolle.

Tarjouksensa määräaikaan mennessä antoivat Maanrakennus Mäenpää Oy, Porin Korjausrakennus Oy, Tmi Martti Raitanen, Koneurakointi Selivaara, Tmi Mikko Bärlund ja Seppä-Kuuri Oy. Tarjouksista Porin Korjausrakennus Oy.n, Maanrakennus Mäenpää Oy  ja Tmi Mikko Bärlund tarjoukset olivat tarjouspyynnön mukaisia ja vertailukelpoisia. Tarjouksista Koneurakointi Selivaaran, Tmi Martti Raitanen ja Seppä-Kuuri Oy tarjous ei olut tarjouspyynnön mukainen, ei näin ollen ollut vertailukelpoinen. Positioille 1 ei saatu tarjouksia.

Päätös

Päätän edellä mainituin kokonaistaloudellisin perustein, että hankitaan kiinteistönhoidon koneellinen talvikunnossapito seuraavasti: Pos 2 Tmi Mikko Bärlund, Pos 5 Maarakennus Mäenpää Oy ja Pos 6,7,8,9 Porin Korjausrakennus Oy.

Allekirjoitus

Mikko Viitala, Tilayksikön päällikkö Tekninen toimiala tilayksikkö

Organisaatiotieto

Tilayksikkö