§ 31 Jokikeskus, Etelärannan vuokravenelaiturien hankinnan kilpailutus

Lataa 

PRIDno-2023-1284

Päätöspäivämäärä

20.9.2023

Päätöksen tekijä

Infrajohtaminen toimintayksikön esimies

Päätöksen peruste

Tarjous on tarjouspyynnön mukainen. Teknisen toimialan toimintasäännön 4§:n nojalla toimintayksikön esimies päättää suunnittelu-, urakka-, hankinta- ja palvelusopimukset, joiden arvo on enintään 60 000 euroa.

Kuvaus

Jokikeskuksessa Porin Etelärannassa olevat vuokravenelaiturit uusitaan osana Jokikeskus-hanketta. Uudet laiturit asennetaan paikoilleen keväällä 2024 veneilykauden alkaessa.

Infrajohtaminen on pyytänyt tarjouksen vuokravenelaiturien hankinnan kilpailutuksen järjestämisestä. Hankinta toteutetaan ST-urakkana ja jo lähes valmiiksi laadittu hankintasuunnitelma toimii hankinnassa yhtenä tarjouspyyntöasiakirjana.

Rakennuttamispalvelu sisältää tarjouspyyntöasiakirjojen kokoamisen ja laatimisen sekä kilpailuttamisessa avustamisen. Työssä laaditaan urakkaohjelma, sopimusluonnos, tarjouspyyntölomake sekä turvallisuusasiakirja, turvallisuussäännöt ja rakennuttajan menettelytapaohjeet. Työhön sisältyy myös saapuneiden tarjousten tarkistus, sopimuskatselmus ja urakkasopimuksen viimeistely. Valmistelevat työt tehdään lokakuussa 2023, kilpailutuksen toteutus ja sopimuksen valmistelu marras-joulukuussa 2023.                                            

Sweco Finland Oy on tilaajan pyynnöstä tehnyt tarjouksen edellä mainituista tehtävistä 18.9.2023. Palkkiomuotona on aikapalkkio henkilöryhmittäin. Arvioitu työmäärä on 100 h, jota ei ilman tilaajan kirjallista suostumusta ylitetä.   

Päätös

Päätän edellä mainituin kokonaistaloudellisin perustein, että Etelärannan vuokravenelaiturien kilpailutuksen rakennuttajapalvelut hankitaan Sweco Finland Oy:ltä. 

Allekirjoitus

Sanna Välimäki, infrajohtamisen toimintayksikön esimies, tekninen toimiala, infrayksikkö

Organisaatiotieto

Infrayksikkö