§ 21 Hankintapäätös, kuntatoimiston materiaalin siirtäminen arkistoon

Lataa 

PRIDno-2023-3340

Päätöspäivämäärä

22.9.2023

Päätöksen tekijä

Yksikön päällikkö, ICT-yksikkö

Päätöksen peruste

Kuntatoimisto-materiaalin arkistointia varten Triplan ajaa exportit diaariaineistolle, viranhaltijapäätöksille ja pöytäkirjakoosteille, jotta se voidaan myöhemmin viedä edelleen arkistojärjestelmä SARKKiin. 

Päätösvaltuudet  

Elinvoima- ja ympäristötoimialan toimintasäännön perusteella ICT-yksikön päälliköllä on oikeus päättää hankinnoista 100 000 € saakka.  

Kuvaus

Porin kaupunki on vaihtanut asianhallintajärjestelmän vuoden 2019 alusta. Aikaisemmasta asianhallintajärjestelmästä Kuntatoimistosta on haettu keskeneräisiä asioita, jotka on avattu uudelleen uudessa järjestelmässä. Käyttötarve on hiipunut ja nyt on vaihe, jolloin voidaan siirtää Kuntatoimisto materiaali arkistoon, josta sitä on edelleen luettavissa. 

Triplan tarjoaa aineiston exportin Kuntatoimisto-materiaalille diaariaineistolle, viranhaltijapäätöksille ja pöytäkirjakoosteille yhteishinta-arviolla 8380€.  

Hankintahinta ei ylittänyt kilpailutuksen kynnysarvoa ja toisaalta muiden toimijoiden kautta tämän toteuttaminen on hankalaa ellei mahdotonta. 

Päätös

Päätän, että ICT-yksikkö hankkii Triplanilta Kuntatoimiston export-ajot diaariaineistolle, viranhaltijapäätöksille ja pöytäkirjakoosteille. Hinta-arvio on 8380€. 

Hankinta maksetaan IT-palveluiden kustannuspaikalta 1414560001 ja vuoden 2023 käyttötalouden menoista. 

Allekirjoitus

Ilkka Manninen, ICT-yksikön vt. päällikkö, Elinvoima- ja ympäristötoimiala, ICT-yksikkö

Organisaatiotieto

ICT-yksikkö