§ 37 Kaupungin edustajan valinta Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n sääntömääräiseen vuosikokoukseen 7.11.2023

Lataa 

PRIDno-2023-4056

Päätöspäivämäärä

31.10.2023

Päätöksen tekijä

Yksikön päällikkö, kulttuuriyksikkö

Päätöksen peruste

Kaupungin edustajana Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n vuosikokouksissa on perinteisesti toiminut ainakin Pori Sinfoniettan intendentti. Muiden nimettyjen edustajien puuttuessa on intendentti käyttänyt kaikki Porin kaupungin kolme (3) ääntä. 

Kuvaus

Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään Glo Hotel Artissa (Lönnrotinkatu 29) Helsingissä tiistaina 7.11.2023 klo 11.
Ennen varsinaista kokousta klo 10 valmistellaan orkesteriryhmissä mm. hallitusvalintoja. Kokouksiin voivat osallistua kaikki kokousedustajat.

Porin kaupungilla, jonka ylläpitämässä orkesterissa on 20-59 päätoimista muusikkoa, on oikeus lähettää kokoukseen kolme (3) äänivaltaista edustajaa. Kaikkia kolmea ääntä voi käyttää myös yksi henkilö.
Syyskokouksessa äänioikeutta käyttävän virallisen kokousedustajan on esitettävä valtakirja. Valtakirjasta tulee ilmetä viralliset kokousedustajat/-edustaja ja kunkin edustajan äänimäärä.
Kokouksessa mm. valitaan yhdistyksen hallitus toimintakaudeksi 2024-2025 ja puheenjohtajisto toimintavuodelle 2024 sekä käsitellään muiden sääntömääräisten asioiden lisäksi myös yhdistyksen sääntöjen muuttamista  

Päätös

Päätän, että Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n sääntömääräisessä vuosikokouksessa 7.11.2023 Porin kaupungin edustajana ja kaikkien kolmen (3) äänen käyttäjänä toimii Pori Sinfoniettan intendetti Leena Harmaala.

Allekirjoitus

Jyri Träskelin, kulttuuriyksikön päällikkö, Sivistystoimiala, Porin kaupunki

Organisaatiotieto

Kulttuuriyksikkö