§ 79 Tiilimäen sairaalakoulun puhtauspalveluiden hankkiminen

Lataa 

PRIDno-2023-3602

Päätöspäivämäärä

9.10.2023

Päätöksen tekijä

Yksikön päällikkö, opetusyksikkö

Päätöksen peruste

Hankinta tehdään suorahankintana, sillä Satasairaalan tiloissa toimivaan sairaalakouluun ei voi tulla ulkopuolisia toimijoita, vaan puhtauspalvelut on tuotettava sairaalahenkilöstön voimin. Sivistystoimialan toimintasäännön mukaan opetusyksikön päälliköllä on toimivalta asiassa. 

Kuvaus

Porin kaupunki järjestää Satasairaalan osastojen peruskouluikäisten oppilaiden koulupalvelut. Tiilimäen sairaalakoululle on valmistunut uudet koulutilat Satapsykiatrian S-rakennukseen. Teknisen toimialan ja Satakunnan hyvinvointialueen väliseen vuokrasopimukseen ei kuulu tilojen siivoaminen. Koska koulutilat ovat keskellä suurta sairaalarakennusta, ei niiden siivoaminen ulkopuolisen toimijan toimesta ole mahdollista tai tarkoituksenmukaista. Sairaalakiinteistössä toimimiseen liittyy hygienia- ja turvallisuusasioita, jotka käytännössä pakottavat tuottamaan puhtauspalvelut sairaalahenkilöstön voimin. Sivistystoimiala on neuvotellut hyvinvointialueen kanssa puhtauspalvelujen tuottamisesta niin, että palvelumaksu sisältää koulutilojen ylläpito- ja perussiivouksen sekä tarvittavat siivousaineet, -välineet ja -koneet sekä tarvittavat käsi- ja wc-paperit sekä pesunesteet. 

Hankinta tehdään em. syistä suorahankintana, jonka arvo on 2500 euroa kuukaudessa (alv 0%) eli 30 000 euroa vuodessa (alv 0%). Sopimus tulee voimaan heti tämän päätöksen saatua lainvoiman. Sopimukseeen sovelletaan Jyse Palvelut 2022 -ehtoja. Sopimus on voimassa toistaiseksi.

 

 

 

Päätös

Päätetään edellä mainituin kokonaistaloudellisin perustein, että Tiilimäen sairaalakoulun puhtauspalvelut hankitaan Satakunnan hyvinvointialueelta hintaan 2500,00 euroa kuukaudessa (alv 0%) eli 30 000 euroa vuodessa (alv 0%). 

Allekirjoitus

Taneli Tiirikainen, yksikön päällikkö, sivistystoimiala, opetusyksikkö

Organisaatiotieto

Opetusyksikkö