§ 91 Kasvillisuuskorvauksen maksaminen Isojoenrannan tulvapenkereen peruskorjauksen välillä Juontotie - Rautatiensilta johdosta; tontti 1

Lataa 

PRIDno-2023-3737

Päätöspäivämäärä

9.10.2023

Päätöksen tekijä

Tonttipäällikkö

Päätöksen peruste

Korvaussopimus

Toimivallan peruste

Teknisen toimialan toimintasäännön 5 §:n nojalla tonttipäällikkö päättää maa-alueiden, rakennusten, rakenteiden ja kasvillisuuden korvaamisesta 30.000 euroon asti.

Kuvaus

Maanmittausinsinööri Päivi Valkonen on suorittanut kasvillisuuskorvausarvion tontilla Isojoenranta [peitetty] Isojoenrannan tulvapenkereen peruskorjauksen (välillä Juontotie - Rautatiensilta) D-osan työmaan takia poistettavasta kasvillisuudesta ja rakenteista. Kasvillisuus on korvattu Maanmittauslaitoksen arviointi- ja korvaustietojen 2023 mukaisesti. Rakenteet on korvattu arviointihetken putavaran hintatason mukaisesti.

Päätös

Päätän, että Porin kaupunki maksaa tontin Isojoenranta [peitetty] omistaja [peitetty] 955,25 euron suuruisen korvauksen Isojoenrannan tulvapenkereen peruskorjauksen D-osan (välillä Juontotie - Rautatiensilta) työmaan takia poistettavasta kasvillisuudesta ja rakenteista. Tämän korvauksen jälkeen kaikki edellä mainitun työmaan takia tontilta Isojoenranta [peitetty] poistettava kasvillisuus ja rakenteet on korvattu.

Allekirjoitus

Elisa Laine, tonttipäällikkö, Tekninen toimiala, infrayksikkö

Organisaatiotieto

Infrayksikkö