§ 102 Omakotitontin Klasipruuki 609-89-11-10 rakentamisajan jatkaminen

Lataa 

PRIDno-2023-4015

Päätöspäivämäärä

30.10.2023

Päätöksen tekijä

Tonttipäällikkö

Päätöksen peruste

Rakentamisaikaa on noudatetun käytännön mukaisesti myönnetty ostajien pyynnöstä lähtökohtaisesti lisää noin kaksi vuotta alkuperäisen rakentamisajan päättymisestä lukien. Koska tässä tapauksessa tontin rakentaminen ei ole edennyt lainkaan, voidaan rakentamisaikaa jatkaa ensivaiheessa kuudella (6) kuukaudella, jonka aikana rakennusluvan tulee olla joko myönnetty tai käsittelyssä olevan rakennuslupahakemuksen tulee olla sen tasoinen sisältäen kaikki tarvittavat liitteet, piirustukset ja selvitykset, että lupa on hakemuksen perusteella myönnettävissä edellytyksenä sille, että rakentamisaikaa voidaan vuokralaisen pyynnöstä jatkaa tämän jälkeen uudelleen vielä 1,5 vuodella.

Toimivallan peruste:

Teknisen toimialan toimintasäännön 5 §:n nojalla tonttipäällikkö päättää maapolitiikan täytäntöönpanoon liittyvien sopimusten allekirjoitusaikojen ja rakentamisaikojen jatkamisesta.

Kuvaus

[peitetty] on 27.11.2020 vuokrattu omakotitontti Klasipruuki 609-89-11-10.

Vuokrasopimuksen mukaan tontille on rakennettava kolmen vuoden kuluessa asemakaavan mukainen uudisrakennus.

Tontin rakentamisaika on päättymässä marraskuun 2023 lopussa. Tontille ei ole haettu rakennuslupaa. Vuokralainen on muuttanut suunnitelmaansa rakentaa tontille paritalon sijasta omakotitalo. Vuokralainen on pyytänyt rakentamisajalle jatkoa.

Päätös

Päätän, että [peitetty] vuokratun omakotitontin Klasipruuki 609-89-11-10 rakentamisaikaa jatketaan 31.5.2024 saakka.

Allekirjoitus

Elisa Laine, tonttipäällikkö, tekninen toimiala, infrajohtaminen

Organisaatiotieto

Infrayksikkö