§ 153 Aamiaisella asiantuntijan kanssa -puheenvuorot 2023

Lataa 

PRIDno-2023-2145

Päätöspäivämäärä

27.10.2023

Päätöksen tekijä

Henkilöstöjohtaja

Päätöksen peruste

My Speaker on puhujatoimisto, joka tekee yhteistyötä satojen puhujien kanssa ja tarjoaa keskitetysti heidän palveluitaan.  My Speakerin kanssa asiantuntijapuheenvuorojen hankinta on sujunut luotettavasti ja tehokkaasti. Hinnoittelu vastaa muiden palveluntarjoajien hinnoittelua, tai on sovittavissa sen alle. 

Kuvaus

Porin kaupungin henkilöstön koulutusohjelmassa on tarjolla Aamiaisella asiantuntijan kanssa –koulutustilaisuuksia kahdeksan kertaa vuodessa. Tilaisuudet ovat suosittuja koko Porin kaupungin henkilöstölle tarjottuja koulutuksia tulevaisuuden työelämätaidoista. Tilaisuudet toteutetaan asiantuntijaluentoina pääosin etäyhteyksin. Kevään ja syksyn viimeiset tilaisuudet toteutetaan yhteisöllisinä lähikoulutustilaisuuksina. Aamiaisella asiantuntijan kanssa –tilaisuudet järjestetään aina kuun ensimmäisenä perjantaina, osallistujia on noin 60-100.  

Asiantuntijapuhujat koulutuksiin hankitaan eri välittäjiltä sekä kontaktoidaan suoraan asiantuntijoita myös ilman välittäjää. Vuonna 2023 hankitaan viisi asiantuntijakoulutusta My Speaker puhujatoimiston kautta. Aamiaisella asiantuntijan kanssa –tilaisuuksien asiantuntijoita  tilataan myös muilta vastaavilta toimijoilta sekä suoraan kouluttajilta. 

 

My Speakerilta hankitaan seuraavat koulutukset vuonna 2023:

Camilla Tuominen: Johda tunteita – menesty työelämässä 

Harri Gustafsberg: Henkinen suorituskyky ja paineen alla toimiminen (lähikoulutus) 

Aleksi Litovaara: Työhyvinvoinnin, voimavarojen ja palautumisen vahvistaminen 

Ulrika Björkstam: Voimavarana resilienssi 

Jukka Jalonen: Menestyvä työyhteisö (lähikoulutus) 

  

Hankintojen arvo vuonna 2023 yhteensä on 14 950 €. 

Henkilöstöjohtajan hankintavaltuudet ovat Konsernipalvelut-esikuntayksikön toimintasäännön § 23 mukaan enintään 50 000 €. 

 

 

  

 

Päätös

Päätän, että My Speaker Oy:lta hankitaan viisi asiantuntijakoulutusta Aamiaisella asiantuntijan kanssa -luentosarjaan vuodelle 2023.

Allekirjoitus

Timo Jauhiainen, henkilöstöjohtaja, konsernipalvelut, HR-yksikkö 

Organisaatiotieto

HR-yksikkö