§ 18 Porin kaupungin henkilöstön yhteinen juhla 2023

Lataa 

PRIDno-2023-3885

Päätöspäivämäärä

2.11.2023

Päätöksen tekijä

Kaupunginjohtaja

Päätöksen peruste

Konsernipalvelujen toimintasäännön 25 §:n mukaan kaupunginjohtajan hankintavaltuus on enintään 100.000 euroa.

 

Kuvaus

Porin kaupunki on yhdenmukaistanut työhyvinvointi- ja virkistystoiminnan periaatteita. Aiemmin järjestettyjen toimialakohtaisten joulujuhlien sijaan järjestetään koko kaupungin henkilöstölle yhteinen juhla 24.11.2023 Enersense Areenalla Porissa. 

Tilaisuuteen on mahdollisuus osallistua kaupungin henkilöstöllä, jolla on palkallinen palvelussuhde voimassa sekä ilmoittautumis- että juhla-ajankohtana. Työvuorot pyritään järjestämään siten, että mahdollisimman moni pystyy osallistumaan tapahtumaan.  

Tilaisuus kestää klo 18-24 huomioiden ennakko- ja loppujärjestelyt. Toimittaja vastaa kaikesta tapahtumaan ja liittyvistä tuotannoista, tekniikasta, artisteista sekä 
ravintolapalveluista. Tapahtuma toteutetaan ns. avaimet käteen periaatteella.  

Toimittaja vastaa sisääntulon kulunvalvonnasta ja drinkkilippujen jaosta. Tilaaja vastaa mahdollisista somisteista ja muista tarjouksiin kuulumattomista seikoista.   

Tilaisuuden juontaa Julle Kallio. Esiintyjinä ovat Tero Vaara, Ressu Redford ja Juuso Kallio

Hankinta sisältää tuotantokulut (tekniikka, jäänpeitto, vuokra, järjestyksenvalvonta, siivous, kalusteet, 
valmistelevat työt ja teosto-maksut) sekä narikkapalvelut.

Ruokailu jälkiruokineen maksaa 15,90 euroa/henkilö. Kullekin osallistujalle kustannetaan kolme drinkkilippua 5 €/kpl. Osallistujamäärä vahvistetaan kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Ruoka laskutetaan tilatun mukaan ja drinkkiliput jaettujen lippujen määrän mukaisesti. 

Tilaisuuden palvelujen tuottajina toimii Funkadeli Oy/Hc Ässät Oy.

Kyseessä on hankintalain liitteen E kohdassa 2 tarkoitettu muu erityinen palveluhankinta.

Hankinnan kustannusarviona on käytetty 1.500 henkilön osallistujamäärää. Hankinnan arvo on 92.850 euroa, jolloin se on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta.

 

Päätös

Päätetään edellä mainituin perustein hankkia Porin kaupungin henkilöstön yhteiseen juhlaan palvelu kokonaisuutena tarjouksen mukaisesti. Kustannusarvio on 1.500 henkilön osallistujamäärällä 92.850 euroa. 

Allekirjoitus

Lauri Inna, kaupunginjohtaja, Porin kaupunki

Organisaatiotieto

HR-yksikkö