§ 17 Tahkoluodon ja Mäntyluodon satamien laajennusalueiden kevätlevähtäjälaskennat 2024

Lataa 

PRIDno-2023-3835

Päätöspäivämäärä

8.11.2023

Päätöksen tekijä

Yksikön päällikkö, kasvupalvelut- ja kaupunkisuunnitteluyksikkö

Päätöksen peruste

Ahlman Oy:n tarjoukset täyttivät tarjouspyynnön kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset.

Ahlman Oy on todettu Yyterinniemen osayleiskaavan luontoselvitysten tarjouskilpailussa edullisimmaksi luontoselvitysten tekijäksi mm. vahvan paikallistuntemuksen takia. Levähtäjälaskentojen tulosten vertailukelpoisuuden vuoksi kevätlevähtäjälaskentojen tekijän on syytä olla sama kuin syyslevähtäjälaskentojen tekijän.

Liitteet 

Mäntyluodon ja Tahkoluodon vesilintujen vuoden 2024 kevätlevähtäjälaskentatarjoukset 

Kuvaus

Tahkoluodon ja Mäntyluodon satamien laajennusalueiden kevätlevähtäjälaskennat 2024 ovat jatkoa samojen alueiden syyslevähtäjälaskennoille 2023, jotka on tilattu Ahlman Group OY:ltä. 

Syyslevähtäjälaskentojen alustavat tulokset osoittivat, että myös kevätlevähtäjälaskennat tarvitaan.

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta, hankinnan ennakoitu arvo on yhteensä 19 000€ + alv24%. Tahkoluodon sataman laajennusalueen tarjous on 9950€ ja Mäntyluodon 9950€. Tarjoukset pyydettiin suoraan Ahlman Group Oy:ltä, joka on tehnyt syyslevähdyslaskentoja varten kartoituksen pohjatyöt. Tarjoukset on päivätty 11.10.2023.

Sopimuskausi on kestää 06.2024 saakka ja se alkaa, kun hankintapäätös on saanut lainvoiman ja sopimus on allekirjoitettu.

Päätös

Päätetään edellä mainituin kokonaistaloudellisin perustein, että Tahkoluodon ja Mäntyluodon satamien laajennusalueiden kevätlevähtäjälaskennat 2024 hankitaan Ahlman Group Oy:ltä.

Allekirjoitus

Janne Vartia, vs. yksikön päällikkö, Elinvoima- ja ympäristötoimiala, kasvupalvelut- ja kaupunkisuunnitteluyksikkö

Organisaatiotieto

Kasvupalvelut- ja kaupunkisuunnitteluyksikkö