§ 39 Toimintatonnin myöntäminen studiossa kuvattavan musiikkivideon tekemiseen

Lataa 

PRIDno-2022-7004

Päätöspäivämäärä

14.11.2023

Päätöksen tekijä

Yksikön päällikkö, kulttuuriyksikkö

Päätöksen peruste

Porin kaupungin avustusperiaatteet hyväksyttiin kaupunginhallituksessa 28.9.2020 § 501. Uusin päivitys avustusperiaatteisiin on tehty kaupunginhallituksessa 19.12.2022 § 775. Kaupungin myöntämillä avustuksilla tuetaan toimintaa, joka tähtää kuntalaisten hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen.

Toimintatonnien arviointiryhmä toteaa, että hakemus ei täytä avustusperiaatteisiin kirjattuja yleisiä avustuksen myöntämisen kriteerejä. Toimintatonniavustusta ei myönnetä julkaisujen tekemiseen eikä myytävän tuotteen valmistamiseen.

Arviointiryhmä esittää, että Toimintatonnia ei myönnetä.

Avustusperiaatteiden (KH 19.12.2022 § 775) mukaan Toimintatonnit myönnetään vapaa-ajan lautakunnan alaisen viranhaltijan päätöksellä. 

Kuvaus

[peitetty] hakee 12.11.2023 saapuneella avustushakemuksella Toimintatonnia, 1000€, Pitkä juoksu - yhtyeen studiokustannuksiin ja siellä kuvattavan
musiikkivideon tekemiseen 17.-19.11.2023.

Tavoitteena on saattaa Pori takaisin musiikkimaailman kartalle. Hyötyjiksi nähdään yhtyeen lisäki Pori kaupunki sekä musiikin kuuntelijat hyvänmielen saamisen muodossa. Hyvän mielen tuominen ja tuottaminen edistää aina, ainakin välillisesti, terveyttä ja mielen rauhaa ja parasta piristämään ja tuomaan valoa tähän pimeään ja märkään vuodenaikaan on musiikki, jota korostamaan tehtävä video vielä tuo mukanaan visuaalisen aspektin.

Kustannuksia syntyy studioajasta, miksauksesta ja masteroinnista, videokuvaajan palkasta sisältäen leikkauksen, editoinnin ja kuvauskaluston sekä matka- ja majoituskuluista. 

 

Päätös

Toimintatonnia ei myönnetä.

Allekirjoitus

Jyri Träskelin, yksikön päällikkö, sivistystoimiala, kulttuuriyksikkö

Organisaatiotieto

Strategia- ja hyvinvointiyksikkö