§ 35 Perustamistapaohje happamille sulfaattimaille

Lataa 

PRIDno-2023-4027

Päätöspäivämäärä

3.11.2023

Päätöksen tekijä

Infrajohtaminen toimintayksikön esimies

Päätöksen peruste

Valintaperusteena oli kokonaistaloudellinen edullisuus. Teknisen toimialan toimintasäännön 4§:n nojalla toimintayksikön esimies päättää suunnittelu-, urakka-, hankinta- ja palvelusopimukset, joiden arvo on enintään 60 000 euroa.

Kuvaus

Pohjois-Porin alueella esiintyy hapanta sulfaattimaata ja nyt aiemmin peltoviljelykäytössä ollut alue tulee osittain vaihtumaan asuinalueeksi. 
Tämän työn tarkoitus on laatia ohjeet kiinteistöjen haltijoille kuinka ottaa huomioon alueen happamat maat kiinteistöä koskevissa tutkimuksessa ja suunnitelmissa.

Työn tulee olla valmis vuoden 2024 tammikuun loppuun mennessä.  

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta, hankinnan ennakoitu arvo on 13 365 € (alv 0 %). Hankinta tehdään puitesopimuskonsultilta. 
Konsultin kanssa pidettiin tarjousneuvottelu, jonka perusteella konsultti laati työohjelman ja tarjouksen. Tehtävän veloitusperusteena on KSE 2013 mukainen aikapalkkio henkilöryhmittäin. Henkilöryhmien veloitushinnat Porin kaupungin ja Ramboll Finland Oy:n välisen puitesopimuksen mukaiset.



 

 

 

 

Päätös

Päätän edellä mainituin kokonaistaloudellisin perustein, että perustamistapaohjeen laatiminen happamille sulfaattimaille hankitaan Ramboll Finland Oy:ltä. 

Allekirjoitus

Sanna Välimäki, Infrajohtamisen toimintayksikön esimies, Infrayksikkö, Tekninen toimiala

Organisaatiotieto

Infrayksikkö