§ 30 Hankintapäätös, Elisa puhelinoperaattorin kuuluvuuden vahvistaminen

Lataa 

PRIDno-2023-4443

Päätöspäivämäärä

4.12.2023

Päätöksen tekijä

Yksikön päällikkö, ICT-yksikkö

Päätöksen peruste

Operaattori palvelut siirtyivät DNA:lta Elisalle keväällä 2023 ja syksyn aikana on tullut tarve vahvistaa kolmen kohteen kuuluvuutta. Nämä kolme kohdetta ovat keskustan uimahalli, Pohjois-Porin monitoimitalo ja Harjakankaan tekopohjavesilaitos. Elisa on tehnyt tarjouksen Porin kaupungille kuuluvuusrakentamisesta edellä mainittuihin kohteisiin ja tarjouksesta on vielä neuvoteltu Elisan kanssa. Neuvotteluiden jälkeen kuuluvuusrakentamisen parantaminen maksaa kolmen kohteen osalta 22 900 euroa ja lisäksi keskustan uimahallin osalta kohteeseen tarvitaan DNA:lta kiinteä yhteys.

Päätösvaltuudet

Elinvoima- ja ympäristötoimialan toimintasäännön perusteella ICT-yksikön päälliköllä on oikeus päättää hankinnoista 100 000 € saakka.

Kuvaus

Porin kaupunki on kilpailuttanut puhelinoperaattorin yhdessä Tieran kanssa vuoden 2022 aikana ja sopimus astui voimaan Elisan kanssa vuoden 2023 alusta. Operaattori palvelut siirtyivät DNA:lta Elisalle keväällä 2023 ja syksyn aikana on tullut tarve vahvistaa kolmen kohteen kuuluvuutta.

 

 

Päätös

Päätän, että ICT-yksikkö tilaa Elisa Oyj:ltä kuuluvuusrakentamisen kolmeen kohteeseen hintaan 22 900 euroa sekä lisäksi keskustan uimahallin tarvittava DNA kiinteä yhteys. Hankinta maksetaan IT-palveluiden kustannuspaikalta 1414560001 ja vuoden 2023 investointi menoista. 

Allekirjoitus

Ilkka Manninen, Tietohallintojohtaja, Elinvoima- ja ympäristötoimiala

Organisaatiotieto

ICT-yksikkö