§ 37 Tonttijaon 8523 hyväksyminen Lahdenmaan 82. kaupunginosan kortteliin 31 (tontit 1-2)

Lataa 

PRIDno-2022-4657

Päätöspäivämäärä

5.12.2023

Päätöksen tekijä

Apulaiskaupungingeodeetti

Päätöksen peruste

Elinvoima-​ja ympäristötoimialan toimintasäännön 19 § nojalla erillisistä tonttijaoista ja tonttijaon muutoksista,​sekä niistä vahvistetun taksan mukaan perittävistä maksuista päättää kaupungingeodeetti/apulaiskaupungingeodeetti.

Tonttijaon laadintaa sekä tonttijaon sisältövaatimuksia ohjaa maankäyttö- ja rakennuslain 11 luku sekä maankäyttö ja rakennusasetuksen 8 luku.

Laadittu tonttijakoehdotus sopeutuu voimassa olevaan asemakaavaan. (MRL 79 §, 80 §)

Laadittu tonttijakoehdotus sopeutuu alueen maanomistusoloihin. (MRL 79 §, 80 §)

Koska kaikki asianomaiset ovat tonttijakoehdotuksen kirjallisesti hyväksyneet, ei ehdotuksen asettaminen nähtäville ole tarpeen. (MRA 39 §)

Tonttijaon pohjakarttaa on täydennetty ennen päätöksentekoa rakennusten osalta lisäämällä kummallekin kiinteistölle yksi puuttunut rakennus/rakennelma ja tarkentamalla kiinteistöllä [peitetty] sijaitsevan rakennelman ulottuvuuksia.

Kuvaus

[peitetty] ovat on hakeneet erillistä tonttijakoa Lahdenmaan (82.) kaupunginosan kortteliin 31. Tonttijaolla osoitettaisiin kortteliin 31 sitovan tonttijaon mukaisina rakennuspaikkoina asemakaavan ohjeellista tonttijakoa noudattaen kaksi rakennuspaikkaa (tontti 1-2).

Päätös

Apulaiskaupungingeodeetti hyväksyy tonttijaon 8523 Lahdenmaan (82.) kaupunginosan kortteliin 31 (tontit 1-2).

Allekirjoitus

Teemu Salonen, apulaiskaupungingeodeetti, elinvoima- ja ympäristötoimiala, rakennusvalvontayksikkö

Organisaatiotieto

Rakennusvalvontayksikkö