§ 50 Hankinta, robottiyhdistelmäkone Itätuulen koululle

Lataa 

PRIDno-2023-4094

Päätöspäivämäärä

13.12.2023

Päätöksen tekijä

Porin palveluliikelaitoksen johtaja

Päätöksen peruste

Suorahankintamenettely käynnistettiin Diverseyn kanssa ja todettiin, että heidän tarjoamansa laite täyttää tarjouspyynnön vaatimukset.

Kuvaus

Hankittavan robottiyhdistelmäkoneen sijoituspaikka on tätuulen koulu. Isoihin kouluihin on järkevää hankkia robottiyhdistelmäkoneita, sillä niillä voidaan keventää työtä ja ohjelmoida ne itsenäisesti ajamaan mm. aula- ja käytävätiloja, sekä liikuntasalia. Robottiyhdistelmäkoneesta on saatu hyviä kokemuksia Pohjoisväylän koululta. Robottiyhdistelmäkoneen hankinta kilpailutettiin Cloudia -pienhankintaportaalin kautta, mutta tarjouspyyntöön ei saatu vastauksia. Robottiyhdistelmäkoneen hankinnasta käynnistettiin suorahankintamenettely Diversey Suomi Oy:n kanssa.

Päätös

Päätän, että hankitaan robottiyhdistelmäkone Taski GS Robot 50 Pro Diversey Suomi Oy:ltä saadun tarjouksen mukaisesti. Laite toimitetaan kohteeseen tammikuussa 2024.

Hinta 32 089€ (alv 0%)

 

Palveluliikelaitoksen toimintasäännön §3 määrittelee liikelaitoksen johtajan tehtävät. Johtaja päättää johtokunnan hyväksymien yleisten perusteiden mukaisesti tavarahankinnoista 100 000 euroon saakka.

 

Allekirjoitus

Jani Sundell, johtaja Porin Palveluliikelaitos

Organisaatiotieto

Porin palveluliikelaitos