§ 13 Satakunnan museo, paloilmoitinjärjestelmän uusiminen

Lataa 

PRIDno-2023-2071

Päätöspäivämäärä

21.12.2023

Päätöksen tekijä

Tilajohtaminen toimintayksikön esimies

Päätöksen peruste

Tilayksikön päällikön sijaisena toimii tilajohtamisen toimintayksikön esimies, joka päättää tilayksikössä suunnittelu-, urakka-, hankinta- ja palvelusopimukset, kun arvo on enintään 200000 euroa.

Kuvaus

Hankinta

Satakunnan Museo, paloilmoitinjärjestelmän uusiminen PRIDno-2023-2071 julkaistiin pienhankintapalvelu.fi/Pori -portaalin kautta Cloudiassa 27.10.2023. Tarjouskilpailun perusteena oli halvin hinta. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta, hankinnan ennakoitu arvo on n.100000 €. Tarjouskilpailu päättyi 30.11.2023 klo 14:00.

Määräaikaan mennessä tarjouksen antoivat: ARE Oy sekä Caverion Suomi Oy.

Tarjousten tarjouspyynnön mukaisuuden arviointi

Arvioinnissa todettiin, että annetut tarjoukset eivät vastanneet tarjouspyyntöä. Siten voitiin siirtyä neuvottelumenettelyn kaltaiseen neuvotteluun.

Siirtyminen neuvottelumenettelyyn

Hankintayksikkö päätti, että hankintamenettelyä jatkettiin siirtymällä neuvottelumenettelyyn, johon kutsuttiin kaikki edellä luetellut tarjoajat. Uutta hankintailmoitusta ei ole tarpeen julkaista, koska neuvottelumenettelyyn kutsutaan kaikki tarjoajat, jotka täyttävät soveltuvuusvaatimukset ja jotka ovat jättäneet tarjouksensa tarjousmenettelyn muotovaatimusten mukaisesti.

Neuvottelumenettely käytiin kirjallisesti ja tarkoituksena oli, että yhden kirjallisen neuvottelukierroksen jälkeen tarjoajat ovat täsmentäneet tarjouksensa vastaamaan tarjouspyynnön ehtoja niin, että tarjousvertailuun voidaan siirtyä.

Tarjousten täsmentäminen

Tarjoajan tuli toimittaa tarjouksen täsmennys hankintayksikölle 21.12.2023 klo 15:00 mennessä.

Määräaikaan mennessä tarkennetun tarjouksen antoivat: ARE Oy sekä Caverion Suomi Oy, joiden tarjoukset täyttivät tarjouspyynnön kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset.

Tarjoukset tulevat viranomaisen toiminnan julkisuudesta annetun lain 7 §:n 2 momentin mukaan julkiseksi vasta, kun hankinta on tehty. Tarjoajilla on kuitenkin asianosaisina oikeus saada tieto tarjousvertailusta.

Päivitettyjen tarjousten arviointi ja vertailu

Tarjouspyynnön mukainen osoitteellinen paloilmoitinjärjestelmä käyttöönotettuna halvimman tarjouksen antoi Caverion Suomi Oy.

Päätös

Päätän edellä mainituin perustein, että Satakunnan Museon paloilmoittimien uusiminen hankitaan Caverion Suomi Oy:ltä hintaan 61800 euroa.

Allekirjoitus

Jouni Salonen, tilajohtamisen toimintayksikön esimies, tekninen toimiala, tilayksikkö

Organisaatiotieto

Tilayksikkö