§ 7 Hankinta, kaksi pakastinkaappia ja yksi jääkaappi

Lataa 

PRIDno-2024-185

Päätöspäivämäärä

17.1.2024

Päätöksen tekijä

Porin palveluliikelaitoksen johtaja

Päätöksen peruste

Palveluliikelaitoksella on toiminnan sujuvuuden kannalta hyvä olla muutama kylmälaite varastossa ennakoimattomien laiterikkojen varalle. Tästä syystä on perusteltua hankkia varastolle yksi jääkaappi ja yksi pakastinkaappi. Taikurinhatun päiväkodille on perustelta hankkia uusi pakastinkaappi, koska vanha on todettu korjauskelvottomaksi ja uuden hankinnalla varmistetaan toiminnan sujuvuus ja riittävä pakastekapasiteetti.

 

Kuvaus

Porin Palveluliikelaitos hoitaa Porin kaupungin koulujen ja päiväkotien ateria- ja puhtauspalvelut. Lähes kaikissa keittiöissä on jää- tai pakastinkaappeja ja vuoden aikanauseita niistä todetaan kannattamattomaksi korjata. On järkevää, että Palveluliikelaitoksella on varastolla valmiina muutama jää- ja pakastinkaappi ennakoimattomien tilanteiden varalle. Yksi pakastekaapeista menee Taikurinhatun päiväkodille vanhan korjauskevottomaksi todetun tilalle takaamaan riittävä pakastekapasiteetti. Tarvittavista laitteista on pyydetty tarjous Dieta Oy:ltä.

Päätös

Päätän, että hankitaan kaksi pakastekaappia ja yksi jääkaappi Dieta Oy:ltä saadun tarjouksen mukaisesti.

Hinta: 5990€ (alv 0% varastolle menevien laitteiden osalta)

Hinta: 3050€ (alv 0% taikurinhatun päiväkodin keittiön pakastekaapin osalta)

 

Palveluliikelaitoksen toimintasäännön §3 määrittelee liikelaitoksen johtajan tehtävät. Johtaja päättää johtokunnan hyväksymien yleisten perusteiden mukaisesti tavarahankinnoista 100 000 euroon saakka.

Allekirjoitus

Jani Sundell, johtaja Porin Palveluliikelaitos

Organisaatiotieto

Porin palveluliikelaitos