§ 8 Hankinta, kaksi Taski Swingo 250 yhdistelmäkonetta

Lataa 

PRIDno-2024-243

Päätöspäivämäärä

17.1.2024

Päätöksen tekijä

Porin palveluliikelaitoksen johtaja

Päätöksen peruste

Riihakadun päiväkoti on pieni päiväkoti, jossa ei isoa yhdistelmäkonetta voi käyttää, mutta pienen nykyaikaisen Taskin Swingo 250 hankinta kohteeseen on perusteltua. 

Reposaareen on valmistumassa kesällä puukortteli, johon sijoittuu mm. koulu- ja päiväkotitoiminta. Kohteeseen on järkevää hankkia helposti siirrettävä ja pieni nykyaikainen Taski Swingo 250 yhdistelmäkone. Laitetta testataan alkuvuoden ajan päiväkodissa ja parakkikoulussa.

Edellämainittujen laitteiden hankinnalla varmistetaan laadukas palvelukuvauksen mukainen toiminta ja laatutaso. Laitteet hankintaan sopimustoimittaja Surmet Oy:ltä.

Kuvaus

Palveluliikelaitoksella on muutamissa kohteissä käytössä vielä teknisen käyttöiäin päässä olevia yhdistelmäkoneita tai ei ole tilaan sopivaa laitetta. Uudet pienet yhdistelmäkoneet soveltuvat myös haastavampiin ja ahtaampiin ympäristöihin, joten on perusteltua hankkia koneita tällaisiin kohteisiin. Koneiden hankinnallta varmistetaan palvelukuvauksien mukainen nykyaikainen toiminta ja palvelutaso.

Päätös

Päätän, että hankitaan 2kpl Taski Swingo 250 yhdistelmäkonetta. Laitteet sijoitetaan Riihikadun päiväkotiin ja Reposaaren puukortteliin.

Hinta: 7000€ (alv 0%, a´3500€)

 

Palveluliikelaitoksen toimintasäännön §3 määrittelee liikelaitoksen johtajan tehtävät. Johtaja päättää johtokunnan hyväksymien yleisten perusteiden mukaisesti tavarahankinnoista 100 000 euroon saakka.

Allekirjoitus

Jani Sundell, johtaja Porin Palveluliikelaitos

Organisaatiotieto

Porin palveluliikelaitos