§ 4 Tutkimusluvan myöntäminen opinnäytetyötä varten

Lataa 

PRIDno-2024-257

Päätöspäivämäärä

18.1.2024

Päätöksen tekijä

Yksikön päällikkö, opetusyksikkö

Päätöksen peruste

Toimialan etu on tukea opettajaksi opiskelevien opinnäytetöiden tekemistä. Tutkimus antaa hyödyllistä tietoa psyykkisesti oireilevien oppilaiden tukemisesta.

Kuvaus

Itäsuomen yliopiston erityispedagogiikan opiskelija [peitetty] on hakenut sivistystoimialalta tutkimuslupaa pro gradu -työtä ”Erityisopettajien kokemuksia psyykkisesti oireilevien oppilaiden koulunkäynnin tukemisesta” varten.

Opinnäytetyössä tarkoituksena on selvittää, millaisia kokemuksia erityisopettajilla on psyykkisesti oireilevien oppilaiden koulunkäynnin tukemista. Tutkimus on laadullinen, ja siinä haastatellaan etäyhteyden avulla erityisopettajia. Haastattelut toteutetaan 1-2/2024. Tutkimuksen arvioitu valmistumisaika on 4/2024.

Hakija  on  toimittanut tutkimussuunnitelman ja muut pyydetyt selvitykset sivistystoimialalle. Tutkimukseen liittyvä vapaaehtoisuus, henkilötietojen käsittelyyn liittyvät asiat ja muut käytännöt on selvitetty hakemuksessa riittävästi.  Sivistystoimialan toimintasäännön mukaisesti tutkimusluvan myöntää opetusyksikön päällikkö.

Päätös

Myönnän tutkimusluvan oheisen kuvauksen mukaisesti kevätlukukaudella 2024. Osallistuminen on henkilökunnalle vapaaehtoista. Hakija toimittaa valmiin opinnäytetyön sivistystoimialan käyttöön.

Allekirjoitus

Taneli Tiirikainen, yksikön päällikkö, sivistystoimiala, opetusyksikkö

Organisaatiotieto

Opetusyksikkö