§ 2 Hinnastosta poikkeaminen, lasten liikuntamaa 21.1.2024

Lataa 

PRIDno-2024-316

Päätöspäivämäärä

19.1.2024

Päätöksen tekijä

yksikön päällikkö, liikuntayksikkö

Päätöksen peruste

Lasten liikuntamaan kevätkausi käynnistyy sunnuntaina 21.1.2024. Liikuntamaa järjestetään sunnuntaisin klo 15-17 Karhuhallissa, kevätkaudella ajalla 21.1.-28.4.2024. Lasten liikuntamaa on vapaata ja monipuolista perheliikuntaa, missä lapsella on oma huoltaja mukana. Liikuntamaan normaali pääsymaksu on 2 euroa per lapsi ja pääsymaksu sisältää myös huoltajan sisäänpääsyn.

Pori palkittiin Suomen liikkuvimpana kuntana 11.1.2024 järjestetyssä valtakunnallisessa Urheilugaalassa. Kilpailun teemana oli ”Kunnat – arjen liikuttajat”. Suomen liikkuvin kunta -palkintoa tullaan juhlistamaan vuoden aikana eri tavoin ja tunnustus tulee näkymään monipuolisesti Porin kaupungin liikuntapalveluiden toiminnassa. Liikkumista edistetään laajasti kaupungin toimialojen ja yksikköjen yhteistyönä, joten tunnustus tulee näkymään vuoden mittaan eri tavoin.

Suomen liikkuvimman kunnan juhlinta käynnistyy sunnuntain 21.1.2024 liikuntamaasta, sillä liikunnalliseen elämäntapaan kasvaminen alkaa jo varhaisessa lapsuudessa. Liikuntamaa kokoaa yhteen ison joukon lapsia ja perheitä, joten se on hyvä esimerkki siitä, miten liikkuvaa elämäntapaa aletaan juurruttaa jo lapsuudessa. Suomen liikkuvimman kunnan tunnustusta juhlistetaan maksuttomalla sisäänpääsyllä kevätkauden ensimmäiseen liikuntamaahan. Urheilugaalassa Porille luovutettu Uno-palkinto vierailee myös liikuntamaassa sunnuntaina 21.1.2024. 

    

Kuvaus

.

Päätös

Päätän, että lasten liikuntamaahan on maksuton sisäänpääsy sunnuntaina 21.1.2024 päätöksen perusteluissa esitetyn mukaisesti.

Allekirjoitus

Petteri Lahti, yksikön päällikkö, sivistystoimiala, liikuntayksikkö

Organisaatiotieto

Liikuntayksikkö