§ 3 Hankintapäätös asemakaavamuutoksen 609 1777 aluevaraussuunnitelman tilaamisesta WSP Finland Oy:ltä

Lataa 

PRIDno-2024-423

Päätöspäivämäärä

25.1.2024

Päätöksen tekijä

Kaupunginjohtaja

Päätöksen peruste

Kaupunkisuunnittelu on arvioinut vireille tulevan asemakaavan selvitystarpeita ja päätynyt esittämään kaavan laadintaan liittyvän aluevaraussuunnitelman laatimista yhteistyössä WSP Finland Oy:n kanssa.

Kuvaus

Karjarannan alueella asetetaan vireille asemakaavatyö 609 1777.

Tehtävänä on laatia asemakaavaan liittyvät aluevaraussuunnitelmat Repolankadun ja Puunaulakadun väliselle katualueelle.

Tavoitteena on määritellä katualueen edellyttämät tilavaraukset asemakaavaa varten ja laatia alustavat suunnitelmat alueen liikenteen jäsentämiseksi sekä kehitysehdotuksia kevyen liikenteen edellytysten parantamiseksi alueella. Työn pääkohtina ovat lähtökohdan määrittely, aluevaraussuunnitelma ja -raportti.

Hankinta on kansallisen kynnysarvon alittava, hankinnan ennakoitu arvo sopimuskaudella on noin 13500€. Hankinta kilpailutettiin ns. kevennettynä kilpailuna asian kiireellisyys huomioon ottaen. Kilpailutuksessa saatin yksi tarjous.

Sopimuskausi on helmi -​ maaliskuu/2024 ja se alkaa,​ kun hankintapäätös on saanut lainvoiman ja sopimus on allekirjoitettu.

Päätös

Päätän edellä mainituin perustein,​ että aluevaraussuunnitelma hankitaan WSP Finland  Oy:ltä tarjouksen 19.1.2024 mukaisesti hintaan 13 500 € (+ alv. 24 %). Suunnittelutyön saa aloittaa ennen päätöksen lainvoimaiseksi tuloa asian kiireellisen aikataulun vuoksi.

Allekirjoitus

Lauri Inna, Kaupunginjohtaja

Organisaatiotieto

Kaavoitusyksikkö