§ 18 Hankinta, induktioliesi Lavian yhtenäiskoulun keittiöön

Lataa 

PRIDno-2024-842

Päätöspäivämäärä

26.2.2024

Päätöksen tekijä

Porin palveluliikelaitoksen johtaja

Päätöksen peruste

Lavian yhtenäiskoulun keskuskeittiön vanha valurautainen liesi on perusteltua vaihtaa uuteen induktiolieteen. Vaihdolla vähennetään selkeästi keittiön lämpökuormaa ja parannetaan käyttömukavuutta. Vanha valurautainen liesi voidaan myydä huutokaupalla pois.

Kuvaus

Lavian yhtenäiskoulussa toimii Palveluliikelaitoksen pieni keskuskeittiö, joka tuottaa ateriat lavian yhtenäiskoululle ja päiväkodille. Keittiössä on diettien tekoa varten vanha valurautainen liesi, joka tuottaa myös turhaa lämpökuormaa keittiölle. Induktiolieden ostaminen on perusteltua, koska se vähentää lämpökuormaa ja on selkeästi käyttäjälle helpompi käyttää. Uudesta induktioliedestä on pyydetty tarjous Electrolux Professional Oy:ltä.

Päätös

Päätän, että hankitaan induktioliesi jalustalla Lavian yhtenäiskoulun keittiöön Electrolux Professional Oy:ltä saadun tarjouksen mukaisesti.

Hinta: 4889€ (alv 0%)

 

Palveluliikelaitoksen toimintasäännön §3 määrittelee liikelaitoksen johtajan tehtävät. Johtaja päättää johtokunnan päättämien yleisten perusteiden mukaisesti tavarahankinnoista 100 000€ saakka.

Allekirjoitus

Jani Sundell, johtaja Porin Paveluliikelaitos

Organisaatiotieto

Porin palveluliikelaitos