§ 20 Hankinta, ScanBox -ateriakuljetusvaunut (2kpl) Noormarkun yhtenäiskoulun keittiölle

Lataa 

PRIDno-2024-940

Päätöspäivämäärä

28.2.2024

Päätöksen tekijä

Porin palveluliikelaitoksen johtaja

Päätöksen peruste

Noormarkun yhtenäiskoulun keskuskeittiöön on perusteltua hankkia ScanBox -ateriakuljetusvaunuja aterioiden kuljettamiseen keskuskeittiöstä palvelukeittiöihin. Ateriakuljetusvaunujen avulla ruokien kuljetuslämpötilat saadaan ateriakuljetuslaatikoita varmemmin pysymään lakisääteisissä rajoissa ja myös kuljettamisen ergonomia paranee huomattavasti. Vaunuissa on isot pyörät ja ne ovat keskuslukittavissa ja myös työntöä varten on ergonomiset kahvat. Hankittavat vaunut sisältävät erilliset kylmä- ja kuumasäilytystilat.

Kuvaus

Noormarkun yhtenäiskoulussa toimii Palveluliikelaitoksen keskuskeittiö, joka tuottaa ateriat Noormarkun ja Ahlaisten alueen kouluille ja päiväkodeille.  Keittiö on remontoitu vuonna 2023 ja nyt ateriakuljetuksissa on mahdollista hyödyntää myös ateriakuljetusvaunuja termolaatikoiden sijaan. Kahdesta ateriakuljetusvaunusta on pyydetty tarjous Kavika Oy:ltä.

 

Päätös

Päätän, että hankitaan 2kpl ScanBox -ateriakuljetusvaunuja Kavika Oy:ltä saadun tarjouksen mukaisesti.  

Hinta: 8660€ (alv 0%)

 

Palveluliikelaitoksen toimintasäännön §3 määrittelee liikelaitoksen johtajan tehtävät. Johtaja päättää johtokunnan hyväksymien yleisten perusteiden mukaisesti tavarahankinnoista 100 000 euroon saakka.

Allekirjoitus

Jani Sundell, johtaja Porin Palveluliikelaitos

Organisaatiotieto

Porin palveluliikelaitos