§ 2 Yrittäjätalo Köörin vesikaton uusiminen

Lataa 

PRIDno-2023-4451

Päätöspäivämäärä

4.3.2024

Päätöksen tekijä

Yksikön päällikkö, tilayksikkö

Päätöksen peruste

Tilayksikön päällikkö päättää suunnittelu-, urakka-, hankinta- ja palvelusopimukset, kun arvo on enintään 200 000 euroa.

Kuvaus

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta, hankinnan ennakoitu arvo on 100.000 €. Hankinta toteutettiin rajoitetulla menettelyllä, jossa osallisina olivat Porin kaupungin tilayksikön hankintarekisterissä olevat rakennustöiden urakoitsijat. Tarjouspyyntö julkaistiin Tarjouspalvelu.fi/Pori –portaalin kautta Hilmassa 25.1.2024. Tarjousaika päättyi 22.2.2024 klo 12.00. Tarjouskilpailun valintaperusteena oli halvin hinta.

Määräaikaan mennessä tarjouksen antoivat: Rakennus Pitkänen Oy, Niepar Oy ja Asennus & Rakennus Agge Oy. Kaikki tarjoukset täyttivät tarjouspyynnön kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset. Halvimman tarjouksen antoi Rakennus Pitkänen Oy. Sopimuskausi on 01.04.2024-10.06.2024 ja se alkaa, kun hankintapäätös on saanut lainvoiman ja sopimus on allekirjoitettu. 

Tarjousvertailu tulee viranomaisen toiminnan julkisuudesta annetun lain 7 §:n 2 momentin mukaan julkiseksi vasta, kun sopimus on tehty. Tarjoajilla on kuitenkin asianosaisina oikeus saada tieto tarjousvertailusta. Tämän jälkeenkään eivät liikesalaisuuden piiriin kuuluvat tiedot ole julkisia. Tarjotun palvelun kokonaishinta ei kuitenkaan ole liike- tai ammattisalaisuus.

Liitteet

  • Tarjouspyyntö
  • Tarjousvertailu

Päätös

Päätän edellä mainituin kokonaistaloudellisin perustein, että yrittäjätalo Köörin vesikaton uusinta hankitaan Rakennus Pitkänen Oy:ltä hintaan 104 611,40 euroa.

Allekirjoitus

Mikko Viitala, tilayksikön päällikkö, tekninen toimitala

Organisaatiotieto

Tilayksikkö