§ 28 Yyterinniemen Lyttylän alueen valkoselkätikkaselvityksen hankinta

Lataa 

PRIDno-2024-1036

Päätöspäivämäärä

7.3.2024

Päätöksen tekijä

Toimialajohtaja, elinvoima- ja ympäristötoimiala

Päätöksen peruste

Selvitys tilataan puitesopimuskumppani Sitowise Oy:ltä, sillä heidän asiantuntijansa tuntevat alueen hyvin aikaisempien selvityksien vuoksi. 

Liitteet 

Tarjous sekä selvityksen aluerajaus

Tarjousvertailu tulee viranomaisen toiminnan julkisuudesta annetun lain 7 §:n 2 momentin mukaan julkiseksi vasta, kun sopimus on tehty. Tarjoajilla on kuitenkin asianosaisina oikeus saada tieto tarjousvertailusta. Tämän jälkeenkään eivät liikesalaisuuden piiriin kuuluvat tiedot ole julkisia. Tarjotun palvelun kokonaishinta ei kuitenkaan ole liike- tai ammattisalaisuus.

Kuvaus

Yyterinniemen osayleiskaavan laatimisen tueksi tarvitaan valkoselkätikkaselvitys Lyttylän alueelta. Työ hankitaan Sarastian puitesopimuksen luontoselvitysten osakokokonaisuuden puitteissa, jolloin hankinnassa on muutoksenhakukielto. Hankinnan kokonaiskustannukset ovat 12 916 € € (alv 0 %). Summa sisältää työmääräarviot ja kustannuserittelyt -kohdan mukaiset työt ja matkakustannukset. Selvitys tilataan puitesopimuskumppani Sitowise Oy:ltä, sillä työn aloituksella on kiire ja heidän asiantuntijansa tuntevat alueen hyvin aikaisempien selvityksien vuoksi.

Sopimuskausi alkaa heti, kun hankintapäätös on saanut lainvoiman ja sopimus on  allekirjoitettu. Sopimuskausi kestää 30.10.2024 saakka. 

 

 

Päätös

Päätetään edellä mainituin kokonaistaloudellisin perustein, että Yyterinniemen Lyttylän alueen valkoselkätikkaselvitys hankitaan Sitowise Oy:ltä.

Allekirjoitus

Etunimi Sukunimi, titteli/virkanimike, toimiala, organisaatioyksikkö

Organisaatiotieto

Kaavoitusyksikkö