§ 33 Päätös tapahtuma-avustuksen myöntämisestä, Maajoukkuetason pelaajien padel -näytösottelu ja kutsuvierasturnaus

Lataa 

PRIDno-2024-737

Päätöspäivämäärä

14.3.2024

Päätöksen tekijä

Toimialajohtaja, elinvoima- ja ympäristötoimiala

Päätöksen peruste

Tapahtuma-avustuksia arvioiva työryhmä esittää, että tapahtuman järjestäjälle ei makseta tapahtuma-avustusta.


SuomiAreena -tapahtumassa on mukana kymmeniä yhdistyksiä, järjestöjä ja muita yhteiskunnallisia toimijoita, joilla kaikilla on oma tärkeä työnsä tehtävänä. Porin kaupunki on kuitenkin SuomiAreena -tapahtuman toisena järjestävänä osapuolena linjannut, että tapahtumaan osallistuvia lukuisia eri tahoja ei rahallisesti erikseen enää avusteta. Pori Padel ry:lle on myönnetty SuomiAreenan stipendiohjleman mukainen stipendi jonka arvo arvo on 3200 €.

 

Kuvaus

Tapahtuman esittely
Pori Padel ry järjestää Suomi Areena 2024 -tapahtuman Porin Tennishallilla kesäkuussa 2024 (25.-28.6.2024) Maajoukkuepadelpelaajat pelaavat näytösottelun huippupadelia Pori Padel ry:n kotikentillä Metsämiehenkatu 6, Pori, Isomäen Urheilukeskuksessa. Tapahtuma on kaikelle yleisölle avoin. Valtakunnallinen näkyvyys tapahtuu Suomi Areenan organisaation kautta. Lisäksi järjestämme kutsuvierasturnauksen missä pelaavat näkyvät porilaiset henkilöt. Viime vuonna esim kaupunginjohtaja Inna suostui yhdeksi kutsupelaajaksi.

Kuvaus tapahtuma-avustuksen käytöstä
Näytösottelun pelaajien palkitseminen saapumisesta paikalle, tulevat eripuolilta Suomea tätä varten tämä on n.1000 Eur
Tapahtuman yhtenäisyyden vuoksi avustavan henkilökunnan (8 kpl) ja näytöspelaajien (4 kpl) ja kutsuvieraspelaajien (8 kpl) ylle samanlaiset t-paidat painatuskustannuksineen tämä on n.400 Eur.
Kenttämaksut ja huikopalojen tarjoaminen pelien jälkeen maajoukkuepelaajille ja näytösottelussa pelaaville sauna/ edustustiloissamme, kustannus 600 Eur.

Pori Padel ry on hakenut tapahtuma-avustusta 2000 € Maajoukkuetason pelaajien padel -näytösottelu ja kutsuvierasturnaus -tapahtuman järjestämiseen.

Päätös

Päätän, että tapahtuman järjestäjälle ei makseta tapahtuma-avustusta.

 

Allekirjoitus

Lauri Kilkku, toimialajohtaja, elinvoima- ja ympäristötoimiala

Organisaatiotieto

Matkailu- ja markkinointiyksikkö