§ 2 Porin kaupungin pääkirjastorakennuksen hankesuunnittelu

Lataa 

PRIDno-2024-219

Päätöspäivämäärä

18.3.2024

Päätöksen tekijä

Rakennuspäällikkö

Päätöksen peruste

Teknisen toimialan toimintasäännön 4§:n mukaan rakennuspäällikkö päättää suunnittelu-, urakka-, hankinta- ja palvelusopimukset, kun arvo on enintään 60 000 euroa.

Kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset

Hankinnan kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset on selvitetty tarkemmin liitteenä olevassa vertailutaulukossa ja tarjouspyynnössä.

Tarjousten arviointi ja vertailu

Kaikki tarjoukset täyttivät tarjouspyynnön kelpoisuus- ja vähimmäisvaatimukset. Halvimman tarjouksen antoi Ilo Arkkitehdit Oy.

Liitteet 

  • Tarjouspyyntö
  • Tarjousvertailu

Tarjousvertailu tulee viranomaisen toiminnan julkisuudesta annetun lain 7 §:n 2 momentin mukaan julkiseksi vasta, kun sopimus on tehty. Tarjoajilla on kuitenkin asianosaisina oikeus saada tieto tarjousvertailusta. Tämän jälkeenkään eivät liikesalaisuuden piiriin kuuluvat tiedot ole julkisia. Tarjotun palvelun kokonaishinta ei kuitenkaan ole liike- tai ammattisalaisuus.

Kuvaus

Teknisen toimialan tilayksikkö on pyytänyt tarjouspyynnön Cloudia hankintajärjestelmän kautta avoimella menettelyllä Porin kaupungin pääkirjastorakennuksen hankesuunnittelusta. Tarjouspyyntö julkaistiin 9.2.2024 ja tarjoukset tuli jättää 5.3.2024 klo 12.00 mennessä. Tarjouskilpailun valintaperusteena oli halvin hinta.

Määräaikaan mennessä tarjoukset antoivat: ARCO Architecture Company Oy, Arkkitehtitoimisto Helamaa ja Heiskanen Oy, HIMLA arkkitehdit Oy, Ilo Arkkitehdit Oy, LPR-arkkitehdit Oy ja UKI Arkkitehdit Helsinki.

Päätös

Päätän edellä mainituin kokonaistaloudellisin perustein, että Porin kaupungin pääkirjastonrakennuksen hankesuunnittelu hankitaan Ilo Arkkitehdit Oy:ltä hintaan 48 000 euroa.

Allekirjoitus

Jouni Salonen, rakennuspäällikkö, tekninen toimiala, tilayksikkö

Organisaatiotieto

Tilayksikkö